Geplaatst op: 26-09-2013
Auteur: Jessy Janga
NRIT Media

Landal GreenParks branchewinnaar Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

Landal GreenParks branchewinnaar Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

Landal GreenParks is dit jaar op de vierde plaats van ‘Klantvriendelijkste bedrijven van Nederland’ geëindigd. Daarmee heeft het bedrijf voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie Leisure. In deze categorie bezetten ANWB en KLM de tweede en derde plaats. In de top 20 is Landal nog steeds het enige bedrijf uit de Hospitalitybranche.


Landal GreenParks is branchewinnaar categorie Leisure
Volgens Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks heeft het extra criterium ‘oprechte betrokkenheid’ bijgedragen aan de top-notering van GreenParks. Verder zegt hij trots te zijn om voor het vierde jaar op een rij de branchewinnaar in de Leisure categorie te zijn. Hij beschouwt dit als waardering van de klanten.


Totstandkoming winnaar

De verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland werd dit jaar voor de zevende keer gehouden. Aan de verkiezing gaat een representatief online onderzoek vooraf onder 2500 Nederlandse consumenten. De respondenten zijn willekeurig geselecteerd uit De Onderzoek Groep. Het onderzoek resulteert in een shortlist van 10 klantvriendelijke bedrijven. Op basis van deze shortlist wordt de winnaar bepaald. 


Top 10

De tien genomineerde bedrijven voor de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013 zijn als volgt geëindigd:

 1.
Plus (overal winnaar) 
 2.

Miss Etam (branchewinnaar Retail)

 3. Douglas
 4. Landal GreenParks (branchewinnaar Leisure)
 5. Gall & Gall
 6.ANWB 
 7. Expert
 8. Ikea
 9. DA Drogist
 10. bol.com

Trefwoorden: awards, klantvriendelijkheid,

CELTH
 


||| Nieuws |||

27/05/24
Booking
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
24/05/24
Exclusief voor leden
Airbnb en Fraudehelpdesk actie tegen vakantiefraude
Het vakantiegeld zit deze maand bij de salarissen. Fraudehelpdesk en Airbnb willen in een gezamenlijke actie daarom nu het bewustzijn vergroten voor scams of phishing door nepaanbieders van vakanties en accommodaties. Vakantiefraude is toegenomen afgelopen jaar.
23/05/24
Eén merk voor Roompot en Landal GreenParks
Roompot en Landal GreenParks gaan verder onder één naam: Landal. De naam Roompot verdwijnt op termijn van de markt. Het hoofdkantoor komt in Amsterdam. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.
23/05/24
Vernieuwingen beursvloer Recreatie Vakbeurs 2024
Recreatie Vakbeurs onthult een aantal vernieuwingen voor de komende editie op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De horecastandhouders krijgen een betere plek en er komt een 'Recreatie Dorp'.
23/05/24
Exclusief voor leden
Vakantiegeld gaat toch vooral naar reizen
Het vakantiegeld dat de meeste werkende Nederlanders eind deze maand krijgen, is interessant voor diverse bedrijven. Ondanks veel concurrentie gaat toch het leeuwendeel (57%) naar vakanties en reizen.
22/05/24
Exclusief voor leden
Formatiestukken geven meer duidelijkheid over btw-verhoging
Rond de aanstaande btw-verhoging van het nieuwe voor diverse vrijetijdsdiensten was vooral veel onduidelijkheid. Na het vrijgeven van de onderliggende stukken is er iets meer duidelijkheid in afbakening van de getroffen sectoren en activiteiten. Vooral bij logies is toch nog veel onduidelijkheid, mede vanwege de grote diversiteit aan logiesaanbod.
17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
17/05/24
De 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux
Pleisureworld heeft de 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux bekend gemaakt. Uit de top 10 wordt op 8 oktober, tijdens De Vakdag Vakantiehuis van de Toekomst 2024, de overall winnaar gekozen.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...