Geplaatst op: 26-01-2022
Auteur: Marc Gerlings

Giftcard van het jaar 2021 / 2022

Giftcard van het jaar 2021 / 2022
Foto: VVV Nederland
Gister werd de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2021/2022 gepresenteerd. De VVV Cadeaukaart kwam als winnaar tevoorschijn in de categorie Multi Keuze Cadeaukaart.  De kaart VVV Lekkerweg won de titel in de categorie Dagje, Avondje Uit. In de categorie Overnachten & Reizen won WeekendjeWeg Cadeau Card.

Consumenten konden stemmen op hun favoriete cadeaukaart en op 25 januari zijn de winnaars bekend gemaakt. Voortaan mogen de VVV Cadeaukaart en de VVV Lekkerweg (voor categorie Dagje je en avondje uit) de titel ‘Giftcard van het Jaar 2021/2022’ gebruiken. 

Bij Sport & Actief won de ANWB cadeaukaart. Bij categorie Belevenissen won GiftforYou. De overall winnaar werd de bol.com cadeaukaart.

Reactie van VVV op de twee winnende kaarten

De VVV Cadeaukaart werd door de consument gekozen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Multi Keuze Cadeaukaart. "Wij zijn bijzonder blij dat consumenten onze VVV Cadeaukaart als beste hebben gekozen. De combinatie van de lange geldigheid van de cadeaukaart en dat je hem kunt besteden in winkels en webshops, maar ook in restaurants en voor allerlei belevenissen is uniek en consumenten waarderen dat door op ons te stemmen”, aldus Linda de Lange, Marketing Manager bij VVV Cadeaukaarten. De VVV Lekkerweg, winnaar in de categorie Dagje, Avondje Uit, kan gebruikt worden voor een dagje uit of nachtje weg. Linda de Lange: "Wij zijn trots dat maar liefst twee van onze cadeaukaarten de prestigieuze titel ‘Giftcard van het Jaar’ mogen dragen. Steeds meer consumenten ervaren de oneindige mogelijkheden met de VVV Cadeaukaarten.”

De Giftcard van het Jaar Verkiezing

De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een verkiezing waar consumenten via de website Giftcardvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. Er kon gestemd worden in de periode van 19 oktober tot en met 17 november 2021 in 14 verschillende categorieën.

Trefwoorden: giftcard, verkiezing, weekendje weg, overnachten,

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
13/12/19
Pleasure for all! Hoe gastvrij zijn vrijetijdsbedrijven …?
Nederland heeft 2 miljoen mensen met een beperking. Wat doet de vrijetijdssector om ook deze gasten een warm welkom te heten?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/05/22
Is de winstwaarschuwing nodig?
Anouk van Eekelen is een van de topsprekers bij de gratis online inspiratiesessie 'Actieagenda en de boost voor bestemming Nederland'. Anouk weet perfect te vertellen over de kansen en uitdagingen waar Nederland te maken heeft.
23/05/22
Ontdek de ‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ tijdens nieuwe fietstochten
 Vandaag zijn tien nieuwe fietstochten met spelelement in het ‘Land van Ravenstein’ gelance...
23/05/22
Exclusief voor leden
De schuldenberg is hoog bij horeca en recreatie
Bijna één op de vijf ondernemers (met meer dan vijf werknemers) geeft aan meer schulden te hebben dan voor de corona-crisis. Vooral bedrijven in de horeca (50,6%) en in de sector cultuur, sport en recreatie (41,7%) geven aan dat de schuldenlast hoger is dan voor de crisis. Er is ook uitgezocht hoeveel tijd de bedrijven nodig hebben om de schuld af te lossen.
23/05/22
Netwerkmiddag recreatie en toerisme in Utrecht
De netwerkmiddag vond plaats op vrijdag 20 mei. Bart Blikman (general manager Carlton President en bestuurslid van het Hoteloverleg HOST) heette de aanwezigen welkom en sprak over de aantrekkende bezoekerseconomie. Daarna ging het over provinciaal beleid, actuele programma's voor de Utrechtse regio en data.
20/05/22
Exclusief voor leden
Nederland bouwt paviljoen bij wereldtentoonstelling 2025 in Osaka
Nederland doet mee aan de wereldtentoonstelling Expo 2025 in Osaka. Dat heeft de ministerraad op voorstel van minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking besloten.
20/05/22
Consumentenvertrouwen mei extreem laag net als de koopbereidheid
Consumenten bleven in mei 2022 nagenoeg even negatief als in april, toen het consumentenvertrouwen n...
20/05/22
Lichtplan Arnhem zet gevels beter in het licht
Bezoekers die 's avonds je stad binnenkomen wil je ook een aantrekkelijk stadbeeld bieden. Arnhem ma...
18/05/22
Aantal afgesloten reisverzekeringen stijgt hard
ING ziet de reislust duidelijk toenemen. Dit blijkt uit het aantal afgesloten reisverzekeringen in 2...