INSPIRATIEsessie van het TRENDcongres Toerisme en Vrijetijd 2021: De maatschappelijke waarde van toerisme en recreatie

INSPIRATIEsessie van het TRENDcongres Toerisme en Vrijetijd 2021: De maatschappelijke waarde van toerisme en recreatie
Als één ding de pandemie duidelijk heeft gemaakt dan is het wel de maatschappelijke waarde van de brede gastvrijheidssector.  Naast een economische waarde van 91 miljard euro en werk voor 812.000 mensen snakken Nederlanders naar ruimte voor vrije tijd. De vrijetijdssector draagt bij aan het succes van andere sectoren maar levert ook een belangrijke bijdrage aan maatschappelijke uitdagingen zoals geluk, kwaliteit van leven, leefbaarheid, trots en sociale cohesie. De sector functioneert als het ‘sociale cement’ in het leven van de Nederlanders. 

Op donderdag 10 juni gaan we met drie deskundige sprekers en drie inspirerende ondernemerscases de maatschappelijke waarde van toerisme bloot leggen. We zetten ook de eerste krijtlijnen voor een bloeiende sector met maatschappelijke relevantie. En nemen door wie voor welke uitdaging aan de lat staat. Het wordt een korte, kernachtige en snelle sessie van 1 uur rond lunchtijd. Want dat zijn de INSPIRATIEsessies van het TRENDcongres Toerisme en Vrijetijd: zowel geestelijk als lichamelijk bijtanken voor een mooie toekomst.

De INSPIRATIEsessies worden georganiseerd door de toeristische hogescholen van Breda University of Applied Sciences, Hogeschool Inholland, Saxion Hogeschool, NHL Stenden Hogeschool, HZ University of Applied Sciences en LOI Hogeschool.

Lees op de congreswebsite www.toerismecongres.nl alles over het programma en schrijf je daar in!