Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt

Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt
Wilt u ook uw afzet van producten en diensten op de internationale markt vergroten? Kom dan op woensdag 11 september 2019 naar de workshop Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt. 

Omdat we de workshop combineren met de internationale vakbeurs Welt der Freizeit heeft u een optimale internationale inspiratiedag. Deelnemers aan deze workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide, wie de beslissers zijn in de internationale markt en waar nieuwe kansen liggen. 

Hans van Leeuwen, Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme, zal in een dynamische presentatie u wegwijs maken in deze zeer lucratieve markt. Daarin komen de belangrijke trends aan bod en krijgt u inzicht in het veranderende ondernemers speelveld door de toenemende internationalisering en verbreding in dag- en verblijfsrecreatie.

Meld je aan voor deze eerste "internationaleā€ verkooptraining voor toeleveranciers in de groeiende markt van Recreatie & Toerisme! De training is op de beurs Welt der Freizeit bij Wunderland Kalkar.


Meer informatie op: http://pleisureworld.nl/event/workshop-succesvol-verkopen-in-de-recreatie-markt/