Vakdag Zet je regio op de kaart

Vakdag Zet je regio op de kaart
Op dinsdag 5 november organiseert PleisureWorld NRIT de derde editie van de Vakdag Zet je regio op de kaart. We zijn die dag in Drenthe dat zich al jaren nadrukkelijk als oer- en fietsprovincie manifesteert. Welke lessen kunnen andere regio's hieruit trekken?  Ook andere regio's presenteren zich die dag met hun best practices.

Dit jaar is Hoogeveen gaststad voor een inspirerend plenair programma met internationale topsprekers en maar liefst 12 verschillende breakout sessies rond de thema’s product- & gebiedsontwikkeling, gastheerschap & marketing, routes verbinden en natuur & cultuur. 

Het op de kaart zetten van je regio start niet alleen maar met de juiste marketing maar met het ontwikkelen van je destinatie. Tijdens de Vakdag maak je kennis met diverse schaalbare concepten die ook jouw regio een boost kunnen geven! 

Op de vakdag is volop ruimte voor netwerken, samenwerken en kennisverdieping zodat je enorm geïnspireerd de volgende dag in je eigen regio aan de slag kunt met jouw next step.
Meer informatie op: https://www.zetjeregioopdekaart.nl