Geplaatst op: 08-01-2014
Auteur: Karin Veldhuizen

Campingblogger als engaging woman of the year?

Campingblogger als engaging woman of the year?

Allereerst wil ik je graag een goed en wijs 2014 toewensen. 2014 is het jaar van het paard, het paard is het edelste dier uit de Chinese dierenriem. Het paard is elegant en het paard kan de mens beroemd maken en vrijheid geven. Het gaat vast een heel mooi jaar worden!


Wat ga jij dit jaar anders doen? Waarin ga jij je dit jaar verder bekwamen? Ik heb grootse plannen; ik zou heel graag de winnaar worden van: engaging woman of the year. Jij kan me daarbij helpen, zou je dat willen doen?


Een paar weken geleden werd ik door meerdere mensen genomineerd, op zich was dat al meer dan genoeg voor een vreugdesprong, dat kan je je vast wel voorstellen. Maar nu ik eenmaal op die lijst sta, en ik niet alleen de eer maar ook de prijs dolgraag zou willen winnen, wil ik jullie toch graag om hulp vragen.


Je kan jou stem aan mij geven door hier jou naam, mailadres en motivatie waarom je voor mij kiest in te vullen. Ik begrijp dat ik wel wat van je vraag, vooral door een mitivatie in te vullen. Want waarom vind je dat ik "engaging woman of the year” zou moeten worden, waarom zou ik die eer verdienen?


Het zou mij enorm helpen om nog verder mij te bekwamen in de digitale marketing. Een opleiding hierin is immers de hoofdprijs! We waren in 1994 een van de eerste campings die zijn eigen website kreeg; Ik zat bij de eerste lichting Linkedin training; ik zat ook bij de eerste lichting van Academy Noord en ik loop alweer jaren bij Social Media Club (SMC) in Noord Nederland. Eerst in Leeuwarden, maar toen die "dood” ging kwam er gelukkig eentje in Apeldoorn. En natuurlijk ga ik ook naar de SMC in Groningen.


Ik geniet van al die avondjes kennis opsnuiven, ze inspireren me en heel vaak zie je dan vervolgens weer een blogje dat ik erover schrijf. De vers opgedane kennis delen is minsten even plezierig voor mij. Bovendien helpt het me om de net opgedane kennis te laten beklijven. Alle contacten uit Linkedin heb ik in het wild een hand gegeven, alle volgers op twitter ken ik lang niet allemaal uit het wild maar in de loop der tijd heb ik toch al menigeen in het wild ontvangen of gesproken! Ik voel me betrokken bij hun wel een wee, en probeer altijd daar waar kan, mensen te helpen, te stimuleren of te laten lachen. ik ben gemiddeld 20 uur in de week zelf bezig met alle online kanalen, over de 7 dagen heen verspreid. Ik doe het met heel veel plezier, online is voor mij als een verlengkabel van de ontmoetingen in het wild.


De lijst met andere vrouwen die genomineerd zijn is mega sterk, maar jullie kennen mijn motto; Wie niet waagt blijft maagd! Alsjeblieft, zou jij me willen helpen door te stemmen op mij? Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen, vanzelf!


Bedankt voor je tijd en energie, Karin Veldhuizen, Watersportcamping Heeg

Trefwoorden: kamperen, campings, verblijfsrecreatie,

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

29/03/24
Geopark Schelde Delta erkend als UNESCO Geopark
Het gebied van de Schelde en de Scheldemonding is geologisch, cultuurhistorisch en landschappelijk uniek. Zo uniek zelfs, dat de regio zich voortaan een UNESCO Global Geopark mag noemen.
29/03/24
Dirk Beljaarts vertrekt bij Koninklijke Horeca Nederland
Na een periode van ruim negen jaar vertrekt Dirk Beljaars voor de zomer als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
29/03/24
Nieuwe waterspeeltuin voor Burgers’ Zoo
De Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo heeft een nieuwe waterspeeltuin geopend. Centraal staat een kabbelend beekje waar in en rondom kan worden gespeeld.
29/03/24
Exclusief voor leden
50 Best practices voor duurzaam toerisme in 1 publicatie
Bent u op zoek naar best practices voor duurzaam toerisme? Dan is de publicatie ‘Duurzaamheid in Oostenrijk’ van het Oostentijks Nationaal Bureau voor Toerisme iets voor u.
29/03/24
Exclusief voor leden
European Sleeper arriveert voor het eerst in Praag
Nederland heeft een rechtstreekse nachtverbinding per trein met Praag. Deze week is de eerste European Sleeper gearriveerd in Praag.
29/03/24
Exclusief voor leden
ACMI-operator Avion Express financieel hersteld van Covid-pandemie
Avion Express, een van de grootste ACMI-operators (Aircraft, Crew, Maintenance en Insurance) heeft het herstructureringsproces voltooid dat in 2021 was gestart tijdens de Covid-19-pandemie. Avion voert onder meer ook opdrachten uit voor Air France-KLM groep en touroperator TUI.
29/03/24
Dutch Health Week haalt veel zorg en gezondheidszoekers naar Utrecht
Domstad Utrecht is vol met vak- én gewone bezoekers tijdens Dutch Health Week. Deze is van zondag 7 tot en met zondag 14 april, een week lang als ‘Utrecht, Heart of Health’. Hier zit een brede samenwerking achter voor destintatiemanagement van Utrecht.
27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.