04-11-2021: 20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam

20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam
Na de afgelopen 5 jaar als locatie het Beatrix gebouw in Utrecht gebruikt te hebben, zal de 20ste editie van Travel Pressentation op 4 november gaan plaatsvinden in het Hard Rock Hotel American in Amsterdam. 

Op deze netwerkbijeenkomst promoten deelnemende toeristische organisaties waaronder landelijke en regionale verkeersbureaus, hotelketens en bungalowparken, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en direct sellers zich aan uitgenodigde print media, bloggers en influencers. De persdag is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications, Communigate, USP Marketing PR en het verkeersbureau Wallonië België Toerisme, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste toeristische persevent qua aantal participanten én qua aantal bezoekende media. Het wervingstraject is gestart. Alle participanten worden op de website www.travelpressentation.nl vermeld.

‘Het concept van de persdag staat als een huis. Ieder jaar zijn tussen de 30 en 35 reisbedrijven uit vele segmenten van de reissector vertegenwoordigd én trekt het tussen 100 en 120 journalisten en bloggers. Na 1,5 jaar van Zoom- en Teammeetings snakken we met zijn allen weer naar real-live bijeenkomsten en zal deze jubileumeditie een feestje gaan worden. De een-op-een gesprekken zijn een uitermate efficiënte en praktische manier om veel reisnieuws te vergaren, onderlinge afspraken te maken en samenwerkingen te realiseren’, stelt de organisatie. Travel Pressentation België zal begin 2022 georganiseerd gaan worden in Antwerpen.


Meer informatie op: http://www.travelpressentation.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

18/10/21
Sunweb Group ontvangt hoogste Travelife-duurzaamheidscertificaat
Reisorganisatie Sunweg Group heeft het Travelife-certificaat in ontvangst mogen nemen. Dit is het internationaal toonaangevende duurzaamheidscertificaat voor de reisindustrie. Sunweb Group heeft de hoogste status behaald: Travelife Certified. Slechts enkele reisorganisaties hebben deze hoogste status bereikt.
18/10/21
Sunweb behaalt Travellife Certified
Reisorganisatie Sunweb Group heeft het Travelife-certificaat in ontvangst mogen nemen. Sunweb Group heeft de hoogste status behaald bij dit duurzaamheidscertificaat, Travelife Certified. Slechts enkele reisorganisaties hebben deze hoogste status bereikt.
15/10/21
Vier maanden Groninger bruggen Noord-Willemskanaal dicht
Alle Groninger bruggen over het Noord-Willemskanaal blijven vanaf maandag 18 oktober 2021 vier maanden dicht voor de recreatievaart. Dit komt door werkzaamheden op en rond het kanaal bij de Julianabrug. Voor de beroepsvaart worden de bruggen wel bediend maar dan met aangepaste tijden.
14/10/21
Exclusief voor leden
Jorrit Hendriks en Laurens Taekema richten platform Ecohuisje op
Op de website Ecohuisje.nl worden louter duurzame accommodaties getoond, van tiny house tot luxe vil...
14/10/21
Bijna 35000 bezoekers op de `kampeer & Caravan Jaarbeurs
Op zondagmiddag 9 oktober, 17 uur, klonk het eindsein van de van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs,...
13/10/21
Europarcs verbetert website en leidt dat tot betere conversie?
De website van vakantieparkenketen Europarcs is vernieuwd - www.europarcs.nl. "Een prachtig nieuw design, nog meer voorkeuren die jij kan invullen, nog meer parken in binnen- en buitenland", meldt het bedrijf trots.
06/10/21
EuroParcs Group doet eerste overname in Duitsland bij de Biggesee in Sauerland
Met de overname van familiecamping Biggesee-Waldenburg in Sauerland betreedt EuroParcs Group na Belg...
04/10/21
Nederlanders nemen minder vakantiedagen op
Nederlanders nemen in de zomer al twee jaar op rij minder vakantiedagen op. Dat blijkt uit een analyse van Dyflexis onder ruim 3.000 organisaties waarvoor zij software voor workforce management ontwikkelen.