04-11-2021: 20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam

20ste editie Travel Pressentation in het Hard Rock Hotel Amsterdam
Na de afgelopen 5 jaar als locatie het Beatrix gebouw in Utrecht gebruikt te hebben, zal de 20ste editie van Travel Pressentation op 4 november gaan plaatsvinden in het Hard Rock Hotel American in Amsterdam. 

Op deze netwerkbijeenkomst promoten deelnemende toeristische organisaties waaronder landelijke en regionale verkeersbureaus, hotelketens en bungalowparken, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en direct sellers zich aan uitgenodigde print media, bloggers en influencers. De persdag is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications, Communigate, USP Marketing PR en het verkeersbureau Wallonië België Toerisme, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste toeristische persevent qua aantal participanten én qua aantal bezoekende media. Het wervingstraject is gestart. Alle participanten worden op de website www.travelpressentation.nl vermeld.

‘Het concept van de persdag staat als een huis. Ieder jaar zijn tussen de 30 en 35 reisbedrijven uit vele segmenten van de reissector vertegenwoordigd én trekt het tussen 100 en 120 journalisten en bloggers. Na 1,5 jaar van Zoom- en Teammeetings snakken we met zijn allen weer naar real-live bijeenkomsten en zal deze jubileumeditie een feestje gaan worden. De een-op-een gesprekken zijn een uitermate efficiënte en praktische manier om veel reisnieuws te vergaren, onderlinge afspraken te maken en samenwerkingen te realiseren’, stelt de organisatie. Travel Pressentation België zal begin 2022 georganiseerd gaan worden in Antwerpen.


Meer informatie op: http://www.travelpressentation.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

15/10/21
Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport
Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven ...
15/10/21
Vier maanden Groninger bruggen Noord-Willemskanaal dicht
Alle Groninger bruggen over het Noord-Willemskanaal blijven vanaf maandag 18 oktober 2021 vier maanden dicht voor de recreatievaart. Dit komt door werkzaamheden op en rond het kanaal bij de Julianabrug. Voor de beroepsvaart worden de bruggen wel bediend maar dan met aangepaste tijden.
14/10/21
Provincie werkt mee aan mooie en veilige dijken op trajecten Salmsteke-Schoonhoven en Wijk bij Duurstede-Amerongen
Provincie Utrecht heeft als partner de plannen voor de ontwikkelingen op het dijktraject Salmsteke-S...
14/10/21
Exclusief voor leden
Jorrit Hendriks en Laurens Taekema richten platform Ecohuisje op
Op de website Ecohuisje.nl worden louter duurzame accommodaties getoond, van tiny house tot luxe vil...
14/10/21
Exclusief voor leden
Plaatsen valse reviews verboden vanaf 2022
De regels voor online reviews worden fors aangescherpt. “Er is online nog een wereld te winnen als het gaat om het volledig en duidelijk informeren van de consument," meldt minister Blok. Bij recreatie en reizen zijn reviews van groot belang omdat er onderwerpen in staan die een aanbieder niet of anders verwoord.
14/10/21
Verfijning van strategie nodig voor de internationale bezoekerseconomie
Albert Postma (NHL Stenden en betrokken bij kennisinstelling CELTH) mocht bij de Tourism Committtee van de OECD zijn visie geven over de strategieën voor de internationale bezoekerseconomie om uit het dal van de pandemie te klimmen. In Nederland lijkt alles weer richting de strategie ‘business as usual’ te gaan. Internationaal gezien lukt dat niet. De lage vaccinatiegraad is het spaak in het wiel voor de ontwikkeling. Hoe zet je dan wel de strategie op
14/10/21
Bijna 350000 bezoekers op de `kampeer & Caravan Jaarbeurs
Op zondagmiddag 9 oktober, 17 uur, klonk het eindsein van de van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs,...
13/10/21
Limburg haakt aan op 10.000 km hike Liberation Route
Limburg is volop bezig met de voorbereidingen voor de Liberation Route Europe Hiking Trail, melden de DMO's in Limburg. Mede dankzij een bijdrage van het vfonds, Provincie Limburg en alle Limburgse gemeenten wordt Limburg onderdeel van deze bekende internationale wandelroute. Deze route van maar liefst 10.000 kilometer neemt de wandelaar mee van Londen naar Berlijn in het spoor van de geallieerden tijdens ‘43-‘45.