12-10-2021: Praktijkdag Vakantiepark Puur Exloo

Praktijkdag Vakantiepark Puur Exloo

Pleisureworld organiseert op dinsdag 12 oktober 2021 op Familie Resort Landal PUUR Exloo een praktijkdag.

Centraal op deze Praktijkdag staat de bedrijfsvoering van Familie Resort Landal PUUR Exloo. De deelnemers nemen een kijkje achter de schermen en krijgen toelichting op de nieuwe concepten die hier zijn toegepast. 

PUUR Exloo, dat zich richt op het hogere segment, behaalt verassend hoge scores als het gaat om de Netto Promotor Score en recensies op boekingsplatformen. Wat is het geheim achter dit succes? Is het de slim geautomatiseerde dienstverlening; van zelf inchecken tot de app met bestelservice? Is het de samenwerking met de ondernemers in de regio, die de dienstverlening voor een deel organiseren? Zijn het de ultra luxe villa’s met voorzieningen die je nog op weinig andere parken ziet? Speelt de speciaal ontwikkelde beleveniskaart een rol? 

  • Hielke Tillema, directeur van Kontour Vastgoed (de conceptontwikkelaar en bouwer van PUUR Exloo), deelt zijn visie op de nieuwe generatie van vakantieparken.
  • Ellen van Gackel, directeur BrandforceOne, geeft uitleg over de kracht van een ‘BRAND’ met een uniek concept als voorwaarde voor succes.
  • Hans van Leeuwen van Pleisureworld, geeft als trendwatcher een duiding van de ontwikkelingen in de wereld en de invloed daarop op de markt van de vakantieparken. 

Aanmelden kan via: www.pleisureworld.nl/event/praktijkdag-vakantieparken

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/09/21
Even je CO2 berekenen voordat je de reis boekt
De jonge hotelboekingswebsite Relax.international introduceert de CO2 calculator voor duurzamer reizen, in het boekingsproces.
21/09/21
Nieuw brancherapport geeft inzicht in opmars vakantieparkenketens
De markt van verblijfsrecreatie is enorm in beweging. Vakantieparken zijn big business: nieuwe ontwikkelingen en overnames door ketens zijn aan de orde van de dag. In het nieuwe brancherapport verblijfsrecreatie ‘De opmars van de keten: kans of bedreiging?’ inventariseert en analyseert Pleisureworld het complete Europese aanbod van vakantieparkenketens en maakt hiermee inzichtelijk waar de ontwikkelkansen liggen.
14/09/21
Boekingen voor herfstvakantie plussen sterk
De toeristische sector gaat een goede herfstvakantie tegemoet. Vakantiehuizenspecialist Belvilla zit alweer boven het niveau van 2019 en Vliegtickets.nl meldt een sterk herstel. Welke bestemmingen zijn het meest in trek?
13/09/21
Nieuwe onderzoeken naar inkomend toerisme van start
De Landelijke Data Alliantie gaat van start met twee essentiële onderzoeken onderzoeken voor het begrip van toeristenstromen naar Nederland. Het gaat om het Onderzoek Inkomend Toerisme (OIT) en het Onderzoek Inkomend Dagbezoek (OID). Nieuw is dat de resultaten nog tijdens de onderzoeksperiode op een realtime dashboard worden gepresenteerd.
13/09/21
Rijk presenteert afwegingskader wonen in recreatiewoningen
Gemeenten kunnen vanaf nu een handig afwegingskader gebruiken als ze erover denken om wonen toe te staan in recreatiewoningen. Permanente bewoning is alleen mogelijk als een toeristische functie niet meer mogelijk is.
08/09/21
Minder boekingen maar meer omzet voor vakantieparken
Hoe hebben de Nederlandse vakantieparken in de zomer gedraaid? En wat zijn de vooruitzichten voor de herfst? Stratech dook in haar data en zocht het uit.
06/09/21
Praktijkdag over Familie Resort Landal PUUR Exloo
Pleisureworld organiseert op dinsdag 12 oktober 2021 op Familie Resort Landal PUUR Exloo een praktijkdag.
06/09/21
Verhuur campers, daktenten en klassieke campers door het dak
Camperdeelplatform Gooboony heeft in 2020 haar beste jaar ooit gehad. De omzet groeide ten opzichte van het toch al goede 2020 een verdubbeling van de omzet. Opvallend is de groeiende populariteit van daktenten en klassieke campers.