09-03-2021: Online Kennissessie De toekomst van het Vakantiepark

Online Kennissessie De toekomst van het Vakantiepark

Op dinsdag 9 maart organiseren HISWA-RECRON, NRIT en Hogeschool Saxion de online Kennissessie ‘De toekomst van het vakantiepark’. Een kernachtige en inspirerende lunchbijeenkomst die we live streamen vanaf RCN Het Grote Bos.

Speciaal voor ondernemers en managers van vakantieparken, beleidsmakers, adviseurs en onderwijs. Aan deelname zijn geen kosten verbonden; deze bijeenkomst word je aangeboden door HISWA-RECRON, NRIT en Saxion.

Vier thema’s

Directe aanleiding is het verschijnen van het boek ‘Het Vakantiepark in Nederland’. Rond de thema’s ruimte voor recreatie, de kracht van de regio, het familiebedrijf van de toekomst en de gast in 2030 schetsen we concrete perspectieven voor het vakantiepark.

Nu aanmelden

Programma

De bijeenkomst is op 9 maart 2021 van 12:30 tot 13:30. Het perfecte moment om zowel de inwendige als de geestelijke mens te versterken!

Sprekers zijn onder andere Hans de Vries (Bureau voor Vernieuwing), Michiel Flooren (Saxion), Jan Lowin IJzerman (Projectleider Kwaliteitsteam VVP), Albertha Wielsma (Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven) en Kees van der Most (Trends & Tourism). In kernachtige presentaties zullen ze je verrassen en inspireren.

Vier jonge en trotse ondernemers laten op hun bedrijf zien hoe ze inspelen op de uitdagingen van de toekomst. Deskundige moderator is Arthur van Disseldorp van HISWA-RECRON.

Deelnemen?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je moet je wel inschrijven zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Nu aanmelden

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

25/02/21
VisitBrabant organiseert websessie met tips en tools voor komend seizoen
Op donderdag 11 maart organiseert VisitBrabant de websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme. In deze gratis websessie krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers allerlei praktische tips en tools aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen ter voorbereiding op het toeristische seizoen dat voor de deur staat.
24/02/21
Verhoging steun vaste lasten (TVL) lichtpuntje voor horeca
Ondernemers krijgen in het eerste en tweede kwartaal van 2021 een hogere maximale tegemoetkoming voor de vaste lasten (TVL). Ook verhoogt het kabinet in het eerste kwartaal de maximale voorraadsubsidie voor de gesloten detailhandel van 200.000 euro naar 300.000 euro. Het kabinet trekt voor deze verruiming 375 miljoen euro uit. Dat schrijven minister Van ’t Wout en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vandaag aan de Tweede Kamer.
24/02/21
Sifra Mooren start campingplatform
Waar campingverblijf bij Nederlanders al erg bekend is, gaat de interesse in luxe kampeeraccommodaties (glamping) met eigen faciliteiten omhoog. Een trend die door de specalisten van Groepen.nl is opgepakt.
23/02/21
Taxeren moet je aan een expert overlaten
In de 40 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren van recreatie- en watersportbedrijven, is er veel veranderd in taxatieland. Taxaties en de taxateurs dienen in meerdere mate te voldoen aan allerlei wettelijke eisen alsmede aan voorwaarden van de banken.
22/02/21
EuroParcs Group nieuwe eigenaar van camping Schuilenburg en paviljoen Hindeloopen
EuroParcs heeft camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen overgenomen. De camping en het paviljoen liggen direct aan het IJsselmeer. Het is alweer de tweede overname van EuroParcs dit jaar. Eerder werd camping Oriëntal in Limburg overgenomen.
22/02/21
30.000 bezoekers voor online vakantiebeurzen van SVR
De eerste drie online vakantiebeurzen van de Stichting Vrije Recreatie hebben al 30.000 bezoekers getrokken.
22/02/21
Laatste loodjes coronacrisis loodzwaar voor de Drentse vrijetijdssector
In het laatste kwartaal van 2020 is het sentiment onder Drentse toeristische ondernemers flink afgenomen. Minder gasten, minder boekingen, volledige sluiting. Allemaal gevolgen van de huidige maatregelen.
17/02/21
Easyfairs start vakbeurs Tuin & Park Expo
Tuin & Park Expo is het tweejaarlijkse kennis en product event voor de beslissers in de groene branche, gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs wordt een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.