13-09-2020: Webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede

Webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede
Afbeelding van Jagrit Parajuli via Pixabay
MarketingOost organiseert op donderdagmorgen 24 september het webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzesteden. De bijeenkomst is voor vrijetijdsondernemers, horeca, cultuur, retail, overheden & belanghebbende organisaties en staat onder leiding van Bas Westerweel & Lennart Graaff

Ondernemerschap 1.5 gaat over het nieuwe ondernemen in deze bizarre tijden. Vooruit blijven kijken, samenwerken en flexibiliteit. Want stilstand is achteruitgang zegt men vaak. Maar hoe werkt dat in deze periode van hollen of stilstaan? Iedereen heeft zoveel mogelijk de schouders eronder gezet en enkele bedrijven hebben zelfs een relatief goed hoogseizoen gehad. Wel was er focus nodig op het eigen bedrijf. In het najaar kan de blik hopelijk weer meer naar buiten gericht worden. Tijdens de webinars is er tijd en ruimte om alle ervaringen, kennis, uitdagingen en mogelijkheden met elkaar te delen en samen met experts aan de slag te gaan om de vitaliteit van uw bedrijf zo goed mogelijk in stand te houden en misschien zelfs wel sterker uit de crisis te komen! Doet u mee met de webinar? 

De webinar is kosteloos voor partners van MarketingOost. 


Meer informatie op: https://overijssel.wufoo.com/forms/z10yv7cl04zdhlg/?utm_source=MarketingOost+-+corporate&utm_campaign=85f35adb50-EMAIL_CAMPAIGN_2020_02_13_10_30_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5b549b675f-85f35adb50-152550261&mc_cid=85f35adb50&mc_eid=99fa9702c1

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/11/20
Werkbezoek koning bij Blijdorp
Het bezoek stond in het teken van de grote gevolgen van de corona-uitbraak voor onderzoeks- en fokprogramma’s. Diverse programma’s zijn sinds de uitbraak afgeschaald of (tijdelijk) stopgezet.
23/11/20
Plannen voor Van Gogh Homeland Expercience met zeven torens
Noord-Brabant wil met een netwerk van zeven torens verspreid over het Van Gogh Nationaal Park aan het Brabantse leisureaanbod een derde grote publiekstrekker toevoegen.
23/11/20
Commissie kiest vijf Nationale Parken Nieuwe Stijl
Vijf gebieden in Nederland worden voorgedragen voor Nationaal Park Nieuwe Stijl. Dat schrijft een commissie onder voorzitterschap van of. mr. Pieter van Vollenhoven in haar advies. Deze gebieden hebben internationaal unieke natuur-, landschaps- én cultureel erfgoedwaarden.
23/11/20
Nederlanders willen minder luchtvaart en zelf ook minder vliegen
Hoe kijken Nederlanders tegen de luchtvaart aan na de coronapandemie. Groei of juist krimp? Wat vinden ze van een vliegtax? En passen ze hun eigen gedrag aan? Motivaction onderzoek het en komt met antwoorden.
23/11/20
En hoe doet het toerisme het bij onze zuiderburen?
Hoe heeft toeristisch Nederland het ten opzichte van Vlaanderen gedaan? Die vraag pakken we op met data van het Nederlandse CBS en Toerisme Vlaanderen.
23/11/20
Hiswa te Water vangt bot bij verzekeraar
Verzekeraars NN en Vivat hoeven de organisator van de Hiswa te Water geen vergoeding te betalen voor het afgelasten van de editie 2020 van de watersportbeurs. Dat bijkt uit een gerechtelijke uitspraak.
23/11/20
Multatuli Studentenprijs voortrekkershutten zonder drempels
BUas-studente Nienke Steenbergen heeft met haar scriptie ‘Trekkershutten zonder drempels de Multatuli Studentenprijs 2020 gewonnen.
23/11/20
Actieagenda Trein en Luchtvaart
NS, ProRail, Schiphol en KLM hebben samen met IenW een Actieagenda Trein en Luchtvaart opgesteld. Met die agenda in de hand willen deze partijen de internationale trein op zes bestemmingen aantrekkelijker maken.