13-09-2020: Webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede

Webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzestede
Afbeelding van Jagrit Parajuli via Pixabay
MarketingOost organiseert op donderdagmorgen 24 september het webinar Samen aan de slag met duurzaam & toekomstbestendig aanbod in Overijssel & Hanzesteden. De bijeenkomst is voor vrijetijdsondernemers, horeca, cultuur, retail, overheden & belanghebbende organisaties en staat onder leiding van Bas Westerweel & Lennart Graaff

Ondernemerschap 1.5 gaat over het nieuwe ondernemen in deze bizarre tijden. Vooruit blijven kijken, samenwerken en flexibiliteit. Want stilstand is achteruitgang zegt men vaak. Maar hoe werkt dat in deze periode van hollen of stilstaan? Iedereen heeft zoveel mogelijk de schouders eronder gezet en enkele bedrijven hebben zelfs een relatief goed hoogseizoen gehad. Wel was er focus nodig op het eigen bedrijf. In het najaar kan de blik hopelijk weer meer naar buiten gericht worden. Tijdens de webinars is er tijd en ruimte om alle ervaringen, kennis, uitdagingen en mogelijkheden met elkaar te delen en samen met experts aan de slag te gaan om de vitaliteit van uw bedrijf zo goed mogelijk in stand te houden en misschien zelfs wel sterker uit de crisis te komen! Doet u mee met de webinar? 

De webinar is kosteloos voor partners van MarketingOost. 


Meer informatie op: https://overijssel.wufoo.com/forms/z10yv7cl04zdhlg/?utm_source=MarketingOost+-+corporate&utm_campaign=85f35adb50-EMAIL_CAMPAIGN_2020_02_13_10_30_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5b549b675f-85f35adb50-152550261&mc_cid=85f35adb50&mc_eid=99fa9702c1

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/01/21
Nieuwe CAO voor watersportbedrijven en zeilmakerijen
Er is een nieuwe HISWA/SZS-cao afgesloten voor watersportbedrijven en zeilmakerijen. HISWA-RECRON (o...
22/01/21
673 duurzame accommodaties voor recreatie, vakantie en zakelijke markt ontvangen het Green Key certificaat 2021
Vandaag worden door het keurmerk Green Key 673 certificaten verstrekt aan ondernemers in de toeristi...
22/01/21
Exclusief voor leden
Kampioen recycling is nog niet sterk in de circulaire economie
In de recreatiesector biedt de circulaire economie een grote kans om de duurzaamheid naar een hoog peil te brengen. Bouwmaterialen, inrichting en verlichting van accommodaties, het kan allemaal de cirkel in voor hergebruik. Nederland is goed in het scheiden van afval maar de stap naar een circulaire economie blijkt moeilijk. Daarom verbetert Van Veldhoven het beleid op dit gebied.
22/01/21
Machtige brouwers blijf coulant voor de horeca
Traditiegetrouw vinden in januari de gesprekken plaats tussen brouwerijen en horecaondernemers over de afspraken voor het nieuwe jaar en de afwikkeling van het voorgaande jaar. 2020 was een ongekend slecht jaar voor de horeca met historisch lage omzetten.
22/01/21
Groener Osdorp voorbeeld voor bedrijventerreinen
Op woensdag 13 januari zijn 42 extra bomen geplant langs het centrale wandelpad (kunstroute) langs de Etnastraat. Samen met andere duurzame maatregelen kan Business Park Amsterdam Osdorp hiermee een kan hiermee de komende jaren als voorbeeld dienen voor andere Amsterdamse bedrijventerreinen.
22/01/21
Uitbreiding coronasteun voor bedrijven en garantiefonds evenementen
Het Nederlandse kabinet breidt de steunmaatregelen voor ondernemers uit. In het zicht van de haven is de strategie om niet alle bedrijven te redden, verlaten. Met de uitbreiding van het pakket is een bedrag van 7,6 miljard euro gemoeid. Voor de vrijetijdssector is de aankondiging van een garantiefonds voor evenementen de grote opsteker en het feit dat ook grote bedrijven in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de vaste lasten.
21/01/21
Exclusief voor leden
Gelderland geeft duizenden stacaravans huisnummer voor verbetering veiligheid
Provincie Gelderland heeft ruim 9.500 Gelderse stacaravans en chalets een huisnummer gegeven. Zo zijn de bewoners minder anoniem, en worden vakantieparken veiliger. De provincie gaat door met de registratie.
21/01/21
Groot doek wordt zes meter opgetild in Maritiem Museum
Het vijf eeuwen oude kunstwerk van 4 bij 2 meter is 6 meter omhoog getakeld omdat het niet in de grootste lift paste.