27-05-2020: Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0

Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0
Afbeelding van Alexandra_Koch via Pixabay
Na het succes van de eerste twee webinars over de gevolgen van de coronacrisis voor de branche van Leisure en Toerisme, komt er een vervolg! De eerste activiteit is de webinar Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0 op woensdag 27 mei.

Inmiddels weet iedereen in de branche wat het nieuwe perspectief is m.b.t. exit strategie van de regering. De vraag is nu: Hoe kan uw bedrijf het beste inspelen op de nieuwe werkelijkheid? 

In deze webinar delen Goof Lukken, Myrian Ermes, @Tijsvanes, @Joepcoolen en @Wesley Put inspirerende voorbeelden van collega’s in de leisure-, horeca-, het toerisme- en de eventsector. Bovendien laten we u kennis maken met Design Thinking. Op deze wijze gaat u aan de slag om uw product te innoveren en klaar te maken voor de komende 1,5 meter economie! 

De gratis webinar vindt plaats online op woensdag 27 mei van 10.00-12.30 uur Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen voor vrijdag 21 mei naar innovationsquare@buas.nl

U ontvangt dan het volledige programma en kunt u dan aanmelden en uw keuze doorgeven voor een round table. Er zijn round tables over de dag- en verblijfsrecreatie, horeca, reis- en bestemmingsmarketing en de langere termijn effecten van deze Corona crisis.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

02/06/20
Brussels Airport renoveert belangrijkste start- en landingsbaan
Brussels Airport renoveert van 13 juli tot en met 23 augustus start- en landingsbaan 07L/25R met str...
25/05/20
Rekenkamer kritisch op reisadviezen
De Nederlandse Rekenkamer is erg kritisch op de totstandkoming van de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
18/05/20
Ontwerp-luchtvaartnota: Grote omslag voor Nederlandse luchtvaart
De Nederlandse luchtvaart kan op termijn maar beperkt groeien. Duurzaamheid, veiligheid en minder hinder voor omwonenden staan voorop. Wat schrijft het kabinet in de ontwerp-luchtvaartnota 2020-2050?
12/05/20
Buitenlandse vakanties maar zeer beperkt mogelijk
Waarschijnlijk gaat maar 20% tot 35% van de buitenlandse vakanties van Nederlanders dit jaar door. Dat stelden ANVR-voorman Frank Oostdam en Corendon-directeur Steven van der Heijden gisterenavond in de talkshow Beau.
08/05/20
48% geeft vakantiegeld toch uit als je mag reizen
Een mooi signaal voor de reisbranche. Nederlanders hebben best zin in een reis. Ondanks de onzekere ...
30/04/20
CELTH schetst vier scenario’s voor de bezoekerseconomie na de crisis
Op welke wijze en hoe snel kan de vrijetijdssector zich na de crisis herstellen? CELTH verkent daarvoor vier scenario's.
16/03/20
Borgstelling MKB staat open, wat is er mogelijk?
Het was al aangekondigd maar sinds vandaag staat de verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling open. Wat betekent dat voor ondernemers?
13/03/20
Exclusief voor leden
Internationale trein kan grote CO2-besparing realiseren
Hoe kan de trein aantrekkelijker worden voor EU-reizen?