27-05-2020: Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0

Webinar BUas over Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0
Afbeelding van Alexandra_Koch via Pixabay
Na het succes van de eerste twee webinars over de gevolgen van de coronacrisis voor de branche van Leisure en Toerisme, komt er een vervolg! De eerste activiteit is de webinar Leisure en Toerisme in de 1,5 meter economie 2.0 op woensdag 27 mei.

Inmiddels weet iedereen in de branche wat het nieuwe perspectief is m.b.t. exit strategie van de regering. De vraag is nu: Hoe kan uw bedrijf het beste inspelen op de nieuwe werkelijkheid? 

In deze webinar delen Goof Lukken, Myrian Ermes, @Tijsvanes, @Joepcoolen en @Wesley Put inspirerende voorbeelden van collega’s in de leisure-, horeca-, het toerisme- en de eventsector. Bovendien laten we u kennis maken met Design Thinking. Op deze wijze gaat u aan de slag om uw product te innoveren en klaar te maken voor de komende 1,5 meter economie! 

De gratis webinar vindt plaats online op woensdag 27 mei van 10.00-12.30 uur Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen voor vrijdag 21 mei naar innovationsquare@buas.nl

U ontvangt dan het volledige programma en kunt u dan aanmelden en uw keuze doorgeven voor een round table. Er zijn round tables over de dag- en verblijfsrecreatie, horeca, reis- en bestemmingsmarketing en de langere termijn effecten van deze Corona crisis.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

04/06/20
Prima 2019 voor toerisme in de Achterhoek
De Achterhoek heeft het in 2019 toeristisch gezien uitstekend gedaan. . In deze coronatijd lijkt het vreemd om terug te kijken op toeristisch 2019. Toch geeft het een goede indicatie van de toeristische slagkracht van een regio en de uitgangspositie die het inneemt voor herstel.
04/06/20
EuroParcs neemt DroomParken over
Droomparken wordt overgenomen door EuroParcs. De overname moet het bedrijf meer slagkracht geven.
04/06/20
Geheel vernieuwd Center Parcs Zandvoor weer open
Als laatste park opent het geheel vernieuwde Center Parcs Park Zandvoort op vrijdag 5 juni opnieuw haar deuren. Alle 428 cottages, 116 hotelkamers zijn volledig vernieuwd en ook de infrastructuur is vernieuwd.
03/06/20
Innovatievouchers verblijfsrecreatie groot succes
De Zeeuwse innovatievouchers hebben investeringen in de verblijfsrecreatie aangejaagd. Hoe hebben ze dat gerealiseerd?
02/06/20
EuroParcs breidt uit in Limburg en België
EuroParcs heeft een belang genomen in twee vakantieparken in Nederlands en Belgisch Limburg.
31/05/20
Staatsbosbeheer stopt definitief met paalkampeerterreinen
Alle 17 paalkampeerterreinen van Staatsbosbeheer gaan na de coronacrisis niet meer open. Bepaalde gebruikers veroorzaakten te veel overlast op deze kampeerterreinen zonder voorzieningen midden in de natuur.
21/05/20
Hoe worden Nederlandse vakantieparken nu geboekt?
PleisureWorld NRIT vroeg bij drie grote reserveringssystemen in de de markt, Stratech, Booking Experts en Holiday Media de boekingscijfers op. Met als hamvraag: Hoe staan de boekingen er op dit moment voor?
20/05/20
MarketingOost lanceert heatmap en dashboard voor vrijetijdseconomie
Marketing Oost presenteert een heatmap van drukke locaties in de provincie.