28-10-2019: GastvrijheidsTOP 2019

GastvrijheidsTOP 2019
Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum. Dit unieke event vol workshops, food en fun wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond.

FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen en biedt op deze dag talloze inspirerende workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Gezamenlijk
De GastvrijheidsTOP is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die FNV Horeca in 2017 en 2018 organiseerde voor uitsluitend horecamedewerkers. "Dit jaar hebben we bewust gekozen voor een gezamenlijk event,” aldus Dick Koerselman, voorzitter FNV Horecabond. "Voor alle sectoren geldt dat gastvrijheid een belangrijk thema is. Medewerkers in de horeca, catering en recreatie steken op deze manier niet alleen veel op over hun vakgebied, maar kunnen ook ervaringen en ideeën uitwisselen met elkaar.”

Van ’s werelds beste bartender tot koffie voor winnaars
Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen workshops volgen van onder anderen hospitalitytrainer Laura de la Mar, bio food artist London Loy (Topchef Academy, Food Truck Challenge 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018).


Meer informatie op: http://www.gastvrijheidstop.nl

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

13/09/19
Exclusief voor leden
Omzetgroei horeca zwakt af
De omzet in de horeca stijgt in 2019 naar verwachting met 2% om in 2020 af te zwakken naar een groei van 1,5%. Problematisch is dat het aanbod nog steeds groeit en de koek dus met meer bedrijven moet worden gedeeld.
10/09/19
Exclusief voor leden
Nederlands hotelmarkt breekt alle records, maar omslagpunt bereikt
De Nederlandse hotelmarkt heeft het afgelopen jaar een absolute piek bereikt, zo blijkt uit onderzoek van Horwath HTL dat is gepubliceerd in het jaarlijkse HOSTA-rapport. De bezettingsgraden, gemiddelde kamerprijzen en omzetten zijn hoger dan ooit tevoren. Een omslagpunt lijkt echter bereikt.
10/09/19
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar
De grote uitstroom van personeel kost de horeca veel geld. Een uitstroom die bij de huidige demografische ontwikkelingen niet vol te houden is.
10/09/19
Wie wint de Brabantse Gastvrijheid Award 2019?
De tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 zijn bekend gemaakt.
05/09/19
Consument net terug van vakantie? Kans om weer vakantie te laten boeken
Het kan een mooi onderwerp zijn voor vakdag Marketing D-day: de timing van aanbiedingen om vakantie...
02/09/19
Exclusief voor leden
Horeca iets minder positief over de toekomst
Het ondernemersvertrouwen in de horeca daalt, meer ondernemers voorzien een afnemende omzet en personeelsgebrek is nog steeds de grootste belemmering.
30/08/19
Amsterdams kraanwater drinken bij je overnachting in de hoofdstad
In het kader van duurzaamheid heeft Mercure Amsterdam Centre Canal District de handen ineengeslagen...
29/08/19
Deliveroo moet pensioenpremie gaan betalen
Platformbedrijven van de nieuwe economie lopen steeds vaker tegen de regels van de oude economie aan. Zo ook Deliveroo dat stelt dat het een platform is. De kantonrechter is het daar niet mee eens en kwalificeert het bedrijf als een transportbedrijf dat zich moet aansluiten bij het pensioenfonds.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk