11-04-2019: Proefdag Eetbaar Landschap

Proefdag Eetbaar Landschap

Op 11 april a.s. organiseert De Groene Koepel een Proefdag Eetbaar Landschap bij Foodforest Ketelbroek.


Fransjan de Waard en Wouter van Eck vullen deze dag in met hun kennis over en ervaring met voedselbossen: van visie en ontwerp tot het plukken van de vruchten. Fransjan de Waard is landbouwkundig ingenieur en pioneer op het gebied van permacultuur in Nederland. Wouter van Eck is eigenaar van Foodforest Ketelbroek, voedselbosdeskundige en botanist.


De Proefdag is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die permacultuur en eetbaar landschap willen toepassen op hun (toekomstige) recreatiebedrijf. Het is een introductie in het thema en een letterlijk voorproefje voor de Cursus Eetbaar Landschap die we in het najaar van 2019 weer starten. Want hoewel voedselbossen als paddenstoelen uit de grond schieten, is de combinatie met de recreatiebranche nog een unicum!



Meer informatie op: https://www.degroenekoepel.nl/dgk-lab/eetbaar-landschap/proefdag-eetbaar-landschap-11-april-2019/



||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/11/19
Exclusief voor leden
Explosieve groei van aantal starters in de horeca
Steeds meer Nederlanders kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. In onze branche is de groei zelfs spectaculair te noemen.
21/11/19
Bèd & Bótram Bie Ós is Beste Pronkkamer van Nederland
De Bed & Breakfastprijs van de Pronkkamer is gewonnen door Bèd & Bótram Bie Ós.
21/11/19
Innovatie in horeca: van herbruikbare kopjes tot spraaksturing
Volledig herbruikbare kopjes van koffiedrap, diervriendelijke ganzenlever, een oven die het product ...
21/11/19
Acties bij groothandels dranken en drankenindustrie
Door een loonconflict organiseert vakbond FNV acties bij groothandels in dranken en de drankenindust...
20/11/19
Alexander van der Doorn verkozen tot beste praktijkopleider van Nederland 2019
Alexander van der Doorn, Talent Trainer bij de Kennemer Duincampings, is verkozen tot beste praktijk...
14/11/19
Exclusief voor leden
Ondernemersvertrouwen daalt sterk
Het ondernemersvertrouwen in Nederland is het afgelopen kwartaal sterk gedaald. De daling van het vertrouwen is in de meeste bedrijfstakken terug te zien. In de horeca daalde het ondernemersvertrouwen van 7.4 naar 1.9 en is daarmee nog net positief. Ondernemers in de reisbranche zijn positiever.
12/11/19
Trendrapport Live: Gratis kennismiddag rond Trendrapport
Op maandagmiddag 25 november 2019 organiseren CBS, NBTC Holland Marketing, CELTH en PleisureWorld NRIT bij het CBS in Den Haag het jaarlijkse event Trendrapport Live.
11/11/19
Herontwikkeling oudste deel Eindhoven afgerond
De herontwikkeling van De Paterskerk, het voormalige Augustinianum en de Studentenkapel in het hart ...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk