09-01-2019: Vakdag Vakantiebeurs 2019

Vakdag Vakantiebeurs 2019
Met een blik op de toekomst en luisterend naar de wens van de exposanten zal de Vakantiebeurs in 2019 een 5-daags event worden, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari. De traditionele Vakdag zal dus niet meer op dinsdag zijn, maar komend jaar op woensdag 9 januari plaatsvinden. We nemen ook afscheid van de tweede vakdag, aangezien de mix met de consumentenbezoekers geen optimale trade-beleving en impact leverde. Met een 100% vakdag zijn we er van overtuigd deze B2B-dag nog beter te kunnen inrichten als netwerk- en handelsmoment voor vakbezoekers en exposanten.
 

Opening Vakantiebeurs
De officiële opening van de Vakantiebeurs 2019 vindt traditiegetrouw weer plaats op de Vakdag, met een woordje van de burgemeester van Utrecht en nog een verrassende spreker. Gevolgd door de resultaten van de onderzoeken van NBTC-NIPO en de vertaling daarvan naar de trends door Tessa aan de Stegge.

B2B-Garden & B2B-Skylounge powered by Sunny Cars
Na het succes van de B2B-lounge de afgelopen editie, hebben we de B2B-zone voor 2019 verbeterd en ge-upgrade. Sunny Cars heeft zich weer als sponsor gecommiteerd en verzorgt wederom heerlijke koffie en smoothies voor branchegenoten. Nieuw komende keer is dat de zone zich bevindt in hal 8 en zal bestaan uit 2 gedeeltes. Een B2B-Garden met een business terras geschikt voor zakelijke afspraken of om rustig te werken op het gratis WIFI netwerk. Hier zal Sunny-Cars de vakbezoekers trakteren.

Matchmaking tool
Net als tijdens de afgelopen editie 2018 zal de Vakantiebeurs Matchmakingtool weer beschikbaar zijn, dit jaar zowel als een app als een desktop versie. Vakbezoekers en exposanten kunnen elkaar op dit platform van tevoren al zoeken , contact leggen en afspraken plannen elkaar ontmoeten en daarbij hun zakelijke netwerk onderhouden en uitbreiden. »Lees hier meer

Vakantiebeurs Netwerkborrel powered by Travmedia
Op de eerste vakdag, woensdag 9 januari nodigen de Jaarbeurs, Vakantiebeurs en Travmedia alle exposanten en vakbezoekers uit om de traditionele vakdag in een informele en ontspannen sfeer af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Een uniek netwerkmoment. De Vakantiebeurs Netwerkborrel zal plaatsvinden in Restaurant Speijs (Hoofdentree Oost – Stationszijde hallencomplex. Nabij ingang hal 8) van 18.00-21.00 uur.

Theaters
Ook dit jaar zijn er, voor de consumentendagen, weer diverse theaters ingericht op de beursvloer. Op de vakdag kunnen geïnteresseerde organisaties (deelnemers, PR-bureaus, vakbezoekers, etc.) deze volledig ingerichte theaterruimtes reserveren voor het organiseren van (besloten) bijeenkomsten of kleine get2gethers. Neem contact op met de accountmanagers van de Vakantiebeurs voor meer informatie.

ZRA Verkiezing 2019 – Feestelijke prijsuitreiking op Vakantiebeurs Vakdag
De doelgroep van zelfstandige reisadviseurs is nog steeds groeiende in Nederland. TravMagazine bedient deze ondernemers, tezamen met de sponsoren zoals de Vakantiebeurs, middels een platform waarop nieuws en informatie te vinden is over actuele onderwerpen die voor hen relevant zijn. Een van de belangrijkste pijlers van dit platform is de Verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar.

Symposia, in-house meetings met sponsoren, trainingen, studiereizen, het maken van cases en individuele jurering zijn de ingrediënten van deze verkiezing. Het behalen van de titel provinciaal winnaar levert veel publiciteit op.

De winnaars worden, voorafgaand aan de Vakantiebeursvakdagborrel, bekendgemaakt middels een feestelijke uitreiking in het Experience theater op de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs 2018.

Aad Struys Persprijs
De feestelijke uitreiking van de Aad Struys Persprijs vindt net als ieder jaar plaats tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 9 januari.


Meer informatie op: https://www.vakantiebeurs.nl/nl-NL/Vakbezoeker.aspx


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/03/19
Exclusief voor leden
Natuureiland in IJsselmeer door bouw windturbines
Windpark Fryslân B.V. heeft vandaag in Amsterdam een contract getekend met Zuiderzeewind, een con...
22/03/19
Fietsbrug zorgt voor betere verbinding kust en achterland Oegstgeest
Een nieuwe fietsbrug over de Oude Rijn zorgt ervoor dat fietsers tussen Katwijk, Valkenburg en Oegst...
22/03/19
Exclusief voor leden
Meer buitenlands bezoek aan Nederlandse kastelen en historische buitenplaatsen
De 71 museaal toegankelijke kastelen en historische buitenplaatsen in Nederland trekken in toenemende mate ook buitenlandse bezoekers.
22/03/19
Verbod in onrustige wijken Rotterdam op vuurwerk
Vanaf 2019 wordt het afsteken van vuurwerk verboden in gebieden waar afgelopen jaren grootschalige openbare orde incidenten en ongeregeldheden hebben plaatsgevonden.
22/03/19
Inkomen Nederlanders nauwelijks gestegen
Het inkomen van de Nederlanders is de afgelopen tien jaar nagenoeg gelijk gebleven. Dat is slecht nieuws voor onze branche.
22/03/19
Pannenkoekenrestaurants vooral populair in natuur- en toeristengebieden
Het aantal pannenkoekenrestaurants is de afgelopen tien jaar in Nederland gegroeid. Pannenkoekenrestaurants zijn sterk vertegenwoordigd in natuur- en toeristengebieden.
22/03/19
Derde, herziene editie van Leisure! komt eraan
Dit voorjaar verschijnt de derde editie van het boek Leisure! Inleiding in de vrije tijd, het Nederl...
22/03/19
Wat moet je doen met de Informatieplicht Energiebesparing?
Bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken moeten voor 1 juli van dit jaar in het eLoket van RVO rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben uitgevoerd.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk