09-01-2019: Vakdag Vakantiebeurs 2019

Vakdag Vakantiebeurs 2019
Met een blik op de toekomst en luisterend naar de wens van de exposanten zal de Vakantiebeurs in 2019 een 5-daags event worden, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari. De traditionele Vakdag zal dus niet meer op dinsdag zijn, maar komend jaar op woensdag 9 januari plaatsvinden. We nemen ook afscheid van de tweede vakdag, aangezien de mix met de consumentenbezoekers geen optimale trade-beleving en impact leverde. Met een 100% vakdag zijn we er van overtuigd deze B2B-dag nog beter te kunnen inrichten als netwerk- en handelsmoment voor vakbezoekers en exposanten.
 

Opening Vakantiebeurs
De officiële opening van de Vakantiebeurs 2019 vindt traditiegetrouw weer plaats op de Vakdag, met een woordje van de burgemeester van Utrecht en nog een verrassende spreker. Gevolgd door de resultaten van de onderzoeken van NBTC-NIPO en de vertaling daarvan naar de trends door Tessa aan de Stegge.

B2B-Garden & B2B-Skylounge powered by Sunny Cars
Na het succes van de B2B-lounge de afgelopen editie, hebben we de B2B-zone voor 2019 verbeterd en ge-upgrade. Sunny Cars heeft zich weer als sponsor gecommiteerd en verzorgt wederom heerlijke koffie en smoothies voor branchegenoten. Nieuw komende keer is dat de zone zich bevindt in hal 8 en zal bestaan uit 2 gedeeltes. Een B2B-Garden met een business terras geschikt voor zakelijke afspraken of om rustig te werken op het gratis WIFI netwerk. Hier zal Sunny-Cars de vakbezoekers trakteren.

Matchmaking tool
Net als tijdens de afgelopen editie 2018 zal de Vakantiebeurs Matchmakingtool weer beschikbaar zijn, dit jaar zowel als een app als een desktop versie. Vakbezoekers en exposanten kunnen elkaar op dit platform van tevoren al zoeken , contact leggen en afspraken plannen elkaar ontmoeten en daarbij hun zakelijke netwerk onderhouden en uitbreiden. »Lees hier meer

Vakantiebeurs Netwerkborrel powered by Travmedia
Op de eerste vakdag, woensdag 9 januari nodigen de Jaarbeurs, Vakantiebeurs en Travmedia alle exposanten en vakbezoekers uit om de traditionele vakdag in een informele en ontspannen sfeer af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Een uniek netwerkmoment. De Vakantiebeurs Netwerkborrel zal plaatsvinden in Restaurant Speijs (Hoofdentree Oost – Stationszijde hallencomplex. Nabij ingang hal 8) van 18.00-21.00 uur.

Theaters
Ook dit jaar zijn er, voor de consumentendagen, weer diverse theaters ingericht op de beursvloer. Op de vakdag kunnen geïnteresseerde organisaties (deelnemers, PR-bureaus, vakbezoekers, etc.) deze volledig ingerichte theaterruimtes reserveren voor het organiseren van (besloten) bijeenkomsten of kleine get2gethers. Neem contact op met de accountmanagers van de Vakantiebeurs voor meer informatie.

ZRA Verkiezing 2019 – Feestelijke prijsuitreiking op Vakantiebeurs Vakdag
De doelgroep van zelfstandige reisadviseurs is nog steeds groeiende in Nederland. TravMagazine bedient deze ondernemers, tezamen met de sponsoren zoals de Vakantiebeurs, middels een platform waarop nieuws en informatie te vinden is over actuele onderwerpen die voor hen relevant zijn. Een van de belangrijkste pijlers van dit platform is de Verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar.

Symposia, in-house meetings met sponsoren, trainingen, studiereizen, het maken van cases en individuele jurering zijn de ingrediënten van deze verkiezing. Het behalen van de titel provinciaal winnaar levert veel publiciteit op.

De winnaars worden, voorafgaand aan de Vakantiebeursvakdagborrel, bekendgemaakt middels een feestelijke uitreiking in het Experience theater op de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs 2018.

Aad Struys Persprijs
De feestelijke uitreiking van de Aad Struys Persprijs vindt net als ieder jaar plaats tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 9 januari.


Meer informatie op: https://www.vakantiebeurs.nl/nl-NL/Vakbezoeker.aspx


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

12/12/18
Erfurt mooiste Duitse kerstmarkt maar Duitsland wordt verslagen
De beste Duitse kerstmarkt ligt in Erfurt, hoofdstad van de deelregio Thüringen in het hart van Dui...
12/12/18
Exclusief voor leden
Onderzoeksbudget voor Nederlandse vinding hernieuwbare vliegtuigbrandstof
Gister maakt Booking.com de winnaars bekend van de tweede ronde van het Booking Cares Fund 2018. De...
12/12/18
Dirk Beljaarts nieuwe algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland
Dirk Beljaarts wordt de nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij volgt...
12/12/18
Investeringen in natuur hebben effect
De investering in natuur sorteert effect: na decennia van achteruitgang in biodiversiteit, zien we ...
11/12/18
Restaurant Hanninkshof treedt toe tot JRE
Restaurant Hanninkshof uit Enschede is toegetreden tot de JRE, Jeunes Restaurateurs. JRE is een vere...
11/12/18
Nominaties Fietsroute van het Jaar 2019
Vijf routes zijn genomineerd voor de uitverkiezing van de Fietsroute van het Jaar 2019. Op vrijdag 1...
11/12/18
Exclusief voor leden
Verbouwing NH Carlton naar Amsterdam Flower Market
Het vernieuwde hotel zal in mei 2019 onder de nieuwe naam NH Collection Amsterdam Flower Market heropenen.
11/12/18
Groei economie vertraagt en ook consumptiegroei zwakt af
ING verwacht dat de Nederlandse economie in 2019 met 2,0% groeit, na de flinke toename van 2,6% in 2018. Positief, maar het vertrouwen van zowel consumenten als producenten is kleiner dan aan het begin van 2018.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk