01-04-2019: City Breaks persdag

City Breaks persdag
Het toeristisch PR-bureau Baltus Communications organiseert in 2019 de achtste editie van het European City Breaks Press Event op 1 april in Hilton Rotterdam.

Op dit evenement promoten steden zich als een ideale weekend- of midweekbestemming aan uitgenodigde bloggers en journalisten. Tevens zal deze thematische persdag ook in Parijs georganiseerd worden op dinsdag 15 oktober 2019. Naast steden in Europa worden ook andere relevante bedrijven benaderd, waaronder lowcost airlines, treinmaatschappijen, online portals, reisgidsuitgeverijen en relevante reis- en lifestyle merken. Ook verschillende niet-Europese stedentrip bestemmingen worden aangeschreven. Voor de stedentrips persdag in Nederland is Hilton Rotterdam de exclusieve hotelpartner. Meer informatie via de ‘European City Breaks Press Event’ button op www.baltuscommunications.com of e-mail info@baltuscommunications.com.


Succesvolle formule

‘Het City Breaks Press Event is een succesformule gebleken, dat korte metten maakt met de ik-wil-mijn-eigen-PR-workshop opvatting die de reissector zo karakteriseert’, stelt organisator Marcel Baltus. ‘Bedrijven en bestemmingen in de reisindustrie willen nog steeds vaak hun eigen bijeenkomst. In het huidige mediaklimaat is het ondoenlijk geworden om honderd-en-een verschillende presentaties af te lopen’. In één middag een groot aantal steden en relevante andere reismerken op een presenteerblaadje aanreiken, is voor print media en bloggers veel efficiënter en effectiever. ‘Dat blijkt uit de super belangstelling op de afgelopen edities waar we vaak tussen de 100 en 120 pers mochten verwelkomen.’Meer informatie op: www.baltuscommunications.com

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/10/19
Livestream congres Gebruiksvriendelijke festivals
Wellicht herken je het wel. Het beeld van een festivalweide bezaaid met duizenden kapotte plastic be...
17/10/19
Hoe pas je storytelling toe voor jouw regio?
Inspirerende en spannende verhalen zorgen er voor dat bezoekers naar jouw regio komen. Maar schrijve...
17/10/19
Bedrijven nemen meer maatregelen voor cyberveiligheid
Bedrijven en overheden nemen meer maatregelen voor cyberveiligheid. Hoe effectief die maatregelen zi...
17/10/19
Paul Beck van directeur Efteling, Endemol, Autostadt, Floriade en Sochi Park naar missionaris voor Stichting Tekenbeetziekten
Paul Beck, vooral bekend als directeur van de Efteling en de Floriade in Venlo, is in Nederland al enige tijd voor vakgenoten buiten beeld. Dat had een vervelende reden want Beck heeft de ziekte van Lyme opgelopen die hem zelfs enige tijd in de rolstoel bracht. Hij is inmiddels weer op de been en geeft zijn tomeloze energie aan de Stichting Tekenbetenziekte.
17/10/19
Fletcher Hotels zet de teller op 100
Met de bouw van een volledig nieuw hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede, zet Fletcher Hotels de tell...
17/10/19
Exclusief voor leden
Sky Princess vaart eerste cruise
Op 15 oktober is de Sky Princess tijdens een officiële ceremonie op de Fincantieri Scheepswerf in M...
16/10/19
Congres Event Impact live vanuit Rotterdam
Om 14.00 start vandaag het congres georganiseerd door studenten van Inholland Rotterdam over de impa...
16/10/19
Exclusief voor leden
Grote stap: Emilie Gordenker van Mauritshuis naar Van Gogh Museum
De Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum Amsterdam benoemt Emilie Gordenker tot algemeen directe...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk