01-04-2019: City Breaks persdag

City Breaks persdag
Het toeristisch PR-bureau Baltus Communications organiseert in 2019 de achtste editie van het European City Breaks Press Event op 1 april in Hilton Rotterdam.

Op dit evenement promoten steden zich als een ideale weekend- of midweekbestemming aan uitgenodigde bloggers en journalisten. Tevens zal deze thematische persdag ook in Parijs georganiseerd worden op dinsdag 15 oktober 2019. Naast steden in Europa worden ook andere relevante bedrijven benaderd, waaronder lowcost airlines, treinmaatschappijen, online portals, reisgidsuitgeverijen en relevante reis- en lifestyle merken. Ook verschillende niet-Europese stedentrip bestemmingen worden aangeschreven. Voor de stedentrips persdag in Nederland is Hilton Rotterdam de exclusieve hotelpartner. Meer informatie via de ‘European City Breaks Press Event’ button op www.baltuscommunications.com of e-mail info@baltuscommunications.com.


Succesvolle formule

‘Het City Breaks Press Event is een succesformule gebleken, dat korte metten maakt met de ik-wil-mijn-eigen-PR-workshop opvatting die de reissector zo karakteriseert’, stelt organisator Marcel Baltus. ‘Bedrijven en bestemmingen in de reisindustrie willen nog steeds vaak hun eigen bijeenkomst. In het huidige mediaklimaat is het ondoenlijk geworden om honderd-en-een verschillende presentaties af te lopen’. In één middag een groot aantal steden en relevante andere reismerken op een presenteerblaadje aanreiken, is voor print media en bloggers veel efficiënter en effectiever. ‘Dat blijkt uit de super belangstelling op de afgelopen edities waar we vaak tussen de 100 en 120 pers mochten verwelkomen.’Meer informatie op: www.baltuscommunications.com


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

19/03/19
Markt is volop in beweging!
2018 gaat bij ons de boeken in als het jaar waarin veel te doen was op de markt van vraag en aanbod.
18/03/19
Exclusief voor leden
Rabobank: Minder uitbundige groei in horeca- en recreatiesector
De horeca- en recreatiesector maken de beste jaren ooit mee. Toch zijn er volgens Rabobank zorgen voor de toekomst.
18/03/19
Zorgen om explosieve groei horeca
Horeca Nederland maakt zich grote zorgen om de explosieve groei van het aanbod in de horeca. De brancheorganisatie roept in de aanloop naar de Provinciale Staten-verkiezingen provincies regie te pakken om wildgroei te voorkomen.
18/03/19
Exclusief voor leden
Rivierenland met Visit Heart of Holland de internationale markt op
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland gaat met de communicatiestrategie Visit Heart of Holland de buitenlandse markt bewerken. Het RBT maakte ook de naam van de nieuwe grote dagattractie rond fruit bekend.
18/03/19
Exclusief voor leden
Nationale Week zonder Vlees pakt breed de aandacht
De actieweek verdubbelt bijna de impact ten opzichte van vorig jaar.
15/03/19
Gemeente Emmen neemt alle leningen van Wildlands over
De gemeente Emmen neemt alle leningen van Wildlands over. Dat moet de kosten voor de verliesleidende Drentse dierentuin verlagen. De gemeente krijgt in ruil voor de leningen meer zekerheden.
15/03/19
Nieuwe hotelvleugel bij Preston Palace
Exact volgens planning wordt de vernieuwde hotelvleugel met 28 vernieuwde hotelkamers, goed voor 11...
15/03/19
Op weg naar nieuw Nationaal Park NLDelta
Gisteren is een belangrijke stap gezet in de realisatie van een nieuw Nationaal Park NLDelta.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk