22-11-2018: Workshop Breda Business School: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf

Workshop Breda Business School: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf
Op donderdag 22 november organiseert de Breda Business School van de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) in de Winter Efteling de workshop Dromen en realiseren van een toegankelijke gastvrijheidsindustrie: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf. De eerste 20 deelnemers krijgen gratis deelname. Reageer dus snel!

Nederland telt minimaal 2,3 miljoen mensen met een beperking, een grote mogelijke doelgroep voor de gastvrijheidsindustrie. Voeg hierbij de steeds ouder wordende generatie van Babyboomers die ook steeds meer worstelen met hun mobiliteit en u heeft een grote markt. Op dit moment werkt de Nederlandse overheid hard aan de ontwikkeling van wettelijke verplichtingen om uw bedrijf toegankelijk te maken (n.a.v. een in 2017 ondertekend verdrag van de Verenigde Naties). Twee redenen om u te verdiepen in de kansen en noodzaak tot investeren in toegankelijkheid.

Is uw bedrijf of organisatie al klaar om deze doelgroep te verleiden? Wat wil deze doelgroep? En bent u klaar voor de wettelijke verplichting om uw bedrijf toegankelijk te maken? Dat leert u leert tijdens deze dag, of u nu een tourmanager bent, of werkt voor een recreatieonderneming, touroperator of ander bedrijf. Bovendien gaat u naar huis met directe handvatten voor uw bedrijf, bijvoorbeeld hoe u kunt communiceren met deze doelgroep.

Breda University geeft een gratis workshop* aan de eerste 20 ondernemers die direct aan de slag willen met het onderwerp toegankelijkheid voor mensen met een beperking. In één dag wordt u bijgepraat over de actuele situatie zoals wetgeving, best practices en kansen voor uw bedrijf. U gaat naar huis met concrete handvaten om uw bedrijf op korte en lange termijn beter toegankelijk te maken en zich te kunnen inleven in de doelgroep. Dit leidt altijd tot meer rendement, zowel in gastbeleving, als in keiharde euro’s. Om uw tot dromen te inspireren nodigen we graag uit in het Droomvlucht Theater van de Efteling. Behoort u niet tot deze eerste 20 deelnemers*? Dan kost deze workshop (inclusief lunch en toegang tot de Winter Efteling) slechts 149,95 p.p.*

Als u wel inschrijft en niet aanwezig bent ontvangt u een factuur van 149,95 euro
 


Meer informatie op: https://www.buas.nl/breda-business-school/opleidingen/toegankelijke-gastvrijheidsindustrie


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

14/12/18
Nieuw park Delft kan 300.000 liter water opvangen
Het park ligt ten opzichte van de omgeving een stuk hoger en bovenop een fietsenstalling.
14/12/18
Exclusief voor leden
Eerste uitgave Staat van Schiphol
De eerste uitgave van ‘De Staat van Schiphol 2018’, is uitgebracht. Inspectie Leefomgeving en ...
14/12/18
Twee Tilburgse musea bieden kortingsactie
Musea werken vaak samen maar meestal niet in de verkoop van tickets. In Tilburg ligt dat anders deze...
14/12/18
Exclusief voor leden
Waarom viel TravelBird om?
De afgelopen drie jaar heeft het inmiddels failliete TravelBird wel heel behoorlijke omzetten weten te realiseren maar maakte geen winst. De verliezen liepen de laatste jaren zelfs op. Waarom?
13/12/18
Dag van Citymarketing en Nationaal Congres Citymarketing samen verder
Het Nationaal Congres Citymarketing en de Dag van de Citymarketing gaan voortaan samen verder. De ni...
13/12/18
Naam RBT KAN verdwijnt voor duidelijk toeristische naam
Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen (RBT KAN) krijgt een nieuwe naam. Vanaf 1 ...
13/12/18
Meer rijken in Nederland
Nederland telt steeds meer rijke huishoudens. Ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens heeft een inkomen van meer dan 50 duizend euro.
12/12/18
Amsterdam grijpt eindelijk in op overlast
De gemeente Amsterdam gaat flink optreden tegen overlast op de Wallen. Met informatie over het bes...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk