22-11-2018: Workshop Breda Business School: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf

Workshop Breda Business School: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf
Op donderdag 22 november organiseert de Breda Business School van de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) in de Winter Efteling de workshop Dromen en realiseren van een toegankelijke gastvrijheidsindustrie: Toegankelijkheid, van must tot rendement voor uw bedrijf. De eerste 20 deelnemers krijgen gratis deelname. Reageer dus snel!

Nederland telt minimaal 2,3 miljoen mensen met een beperking, een grote mogelijke doelgroep voor de gastvrijheidsindustrie. Voeg hierbij de steeds ouder wordende generatie van Babyboomers die ook steeds meer worstelen met hun mobiliteit en u heeft een grote markt. Op dit moment werkt de Nederlandse overheid hard aan de ontwikkeling van wettelijke verplichtingen om uw bedrijf toegankelijk te maken (n.a.v. een in 2017 ondertekend verdrag van de Verenigde Naties). Twee redenen om u te verdiepen in de kansen en noodzaak tot investeren in toegankelijkheid.

Is uw bedrijf of organisatie al klaar om deze doelgroep te verleiden? Wat wil deze doelgroep? En bent u klaar voor de wettelijke verplichting om uw bedrijf toegankelijk te maken? Dat leert u leert tijdens deze dag, of u nu een tourmanager bent, of werkt voor een recreatieonderneming, touroperator of ander bedrijf. Bovendien gaat u naar huis met directe handvatten voor uw bedrijf, bijvoorbeeld hoe u kunt communiceren met deze doelgroep.

Breda University geeft een gratis workshop* aan de eerste 20 ondernemers die direct aan de slag willen met het onderwerp toegankelijkheid voor mensen met een beperking. In één dag wordt u bijgepraat over de actuele situatie zoals wetgeving, best practices en kansen voor uw bedrijf. U gaat naar huis met concrete handvaten om uw bedrijf op korte en lange termijn beter toegankelijk te maken en zich te kunnen inleven in de doelgroep. Dit leidt altijd tot meer rendement, zowel in gastbeleving, als in keiharde euro’s. Om uw tot dromen te inspireren nodigen we graag uit in het Droomvlucht Theater van de Efteling. Behoort u niet tot deze eerste 20 deelnemers*? Dan kost deze workshop (inclusief lunch en toegang tot de Winter Efteling) slechts 149,95 p.p.*

Als u wel inschrijft en niet aanwezig bent ontvangt u een factuur van 149,95 euro
 


Meer informatie op: https://www.buas.nl/breda-business-school/opleidingen/toegankelijke-gastvrijheidsindustrie

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/05/19
Natuurmonumenten en Landal GreenParks intensiveren samenwerking
Landal GreenParks en Natuurmonumenten verdiepen en versterken hun succesvolle samenwerking rond het kinderprogramma OERRR en wilde bloemen.
23/05/19
Exclusief voor leden
Verre reizenspecialist trekt Europa in
Verre reizen specialist Better Places gaat nu ook reizen in Europa aanbieden. Ze willen daarmee de negatieve impact van verre reizen verminderen en laten zien dat Europa genoeg te bieden heeft voor een bijzonder hoofdvakantie.
23/05/19
Fietsaudiotour over Flevolandse Knardijk
Deze hadden we nog niet gezien op de redactie. Een fietsaudiotour. Visit Flevoland heeft op de Knardijk de primeur.
23/05/19
Exclusief voor leden
Speciale ouderenexcursies bij Staatsbosbeheer
Ouderenfonds en Staatsbosbeheer gaan vanaf deze maand speciaal op ouderen toegesneden excursies in natuurgebieden over het hele land organiseren.
23/05/19
Exclusief voor leden
Droomparken gaat Recreatieoord Enkhuizer Zand realiseren  
Droomparken gaat Recreatieoord Enkhuizer Zand (REZ) herontwikkelen en neemt de plannen van ontwikkelingsmaatschappij OREZ over.
22/05/19
Trambaanfietsroute niet door beschermde natuurzones
De ontwikkeling van de Trambaanfietsroute maakt duidelijk dat niet zomaar fietsroutes door bijzonde...
22/05/19
Toerisme in Europa groeit stevig in eerste kwartaal 2019
De hoogste groeicijfers in het toerisme in het eerste kwartaal van 2019 worden behaald in Azië (+...
22/05/19
Exclusief voor leden
Grote controle en inval bij Oostappen
De Oostappen Groep ligt al enige tijd onder het vergrootglas van de autoriteiten. Dat resulteerde gisteren in doorzoekingen op het hoofdkantoor en diverse vakantieparken en kentekencontroles rond de parken.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk