05-03-2018 t/m 06-03-2018: Horecabeurs Goes

Horecabeurs Goes
Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de achtste keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 55e en dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.


Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden. Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest-Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten!


Ontmoet nieuwe relaties

Uw klanten en relaties bewegen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zo is er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Kwaliteit en authenticiteit zijn belangrijk, maar uw service en loyaliteit ook. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daar steeds meer kansen en mogelijkheden.

Het belooft een mooie en positieve editie te worden voor Horecabeurs Goes. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector krijgen steeds meer vertrouwen in de toekomst en hebben zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeien hieruit voort. Als toeleverancier kunt u de ondernemers helpen met optimale service en kwaliteitsproducten. Daarom is het van belang dat horecaondernemers u kunnen ontmoeten tijdens Horecabeurs Goes 2018. Haal orders en leads binnen, versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw product of dienst. Door samen met klanten, concurrenten of branchevreemde partijen te werken, kunnen de mooiste creatieve vormen van vernieuwing ontstaan.


Cooking Battles
FoodLab Zeeland organiseert ook dit jaar de kookwedstrijden voor leermeester & leerling (Black-Box) op de eerste beursdag. Diverse leermeesters van gerenommeerde Zeeuwse restaurants geven acte de présence en maken samen met de leerlingen de heerlijkste gerechten. Vakjuryleden bepalen wie er met de prestigieuze Zeeuwse Mossel Trofee naar huis gaat. Op de tweede beursdag is er de wedstrijd Koken & Serveren voor MBO-scholen niveau 3. Koks en gastheren/vrouwen strijden om de Zilte Bokaal.

Topkok Paul Fagel neemt plaats in de jury van Foodlab Zeeland Cooking Battles. Hij behaalde een Michelinster als chef-kok met restaurant Duurstede in Wijk bij Duurstede en vertoonde zijn kunsten sinds 1993 net over de provinciegrens in restaurant Het Arsenaal in Naarden. In 2015 is hij gekroond tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten als meesterchef en docent.

Ook in de jury: Gastvrouw van het Jaar 2017 (GaultMillau Awards) Claudia Brevet van restaurant Inter Scaldes** en in het verleden meerdere malen uitgeroepen gastvrouw van het jaar Blanche Vinke van restaurant De Kromme Watergang**. Chefkok Takis Panagakis en gastvrouw Bibi Kuyp van het Rijswijkse restaurant Elea (Gouden Pollepel 2017 regio Den Haag) maken de jury compleet.


Bel voor meer informatie en passend voorstel voor deelname naar 0113 - 700 292, mail erik@lmg.nl of kijk op horecabeursgoes.nlMeer informatie op: http://www.horecabeursgoes.nl/
Topics:Horeca
||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/08/18
Exclusief voor leden
Corso haalt veel geld op bij bezoekers
Het verdienmodel van Varend Corso Westland bestaat niet alleen uit sponsoring door bedrijven en an...
17/08/18
Exclusief voor leden
Dieseltijdperk NS voorbij Buffel naar Spoorwegmuseum
Het Spoorwegmuseum voegt een nieuwe trein toe aan de collectie. Op woensdag 29augustus 2018 wordt ...
17/08/18
Exclusief voor leden
Schilderij Jeroen Bosch weer naar Den Bosch
Op 1 december 2018 opent in Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch de expositieUit de Stal ...
17/08/18
De Waard Tenten gered
De Waard Tenten is overgenomen door de Sunshine Group. Naast de De Waard-brandstore in Heerde valle...
16/08/18
Exclusief voor leden
Fietsroute van Erfgoedfestival blijft bestaan
Van 23 mei tot en met 22 juli 2018 vond het erfgoedfestival Over Grenzen plaats in Gelderland, Limb...
16/08/18
Exclusief voor leden
Toverland bereikt nieuw dagrecord aantal bezoekers
Attractiepark Toverland beleefde gister de drukste dag tot nu toe in zijn bestaan. Het attractiepar...
16/08/18
Economie houdt groei vast in 2018 en 2019
De economie ontwikkelt zich goed. Het minpuntje is dat in 2019 het groeipercentage nog steeds hoog ...
16/08/18
Maaltijdbezorger Foodora gooit handdoek in de ring
Maaltijdbezorger Foodora stopt in Nederland omdat het geen zicht heeft op een nummer 1 of 2 positie...
Partners
NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk