Geplaatst op: 16-08-2021
Auteur: Marc Gerlings

3 genomineerde bedrijven voor 'Leerbedrijf Recreatie 2021 / 2022'

3 genomineerde bedrijven voor 'Leerbedrijf Recreatie 2021 / 2022'
De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 zijn bekend. Deze drie zijn gekozen voor een vakjury uit 17 inzendingen.Publiekstemmen en het juryoordeel bepalen op 7 december wie zich het beste ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’ mag noemen.

De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

Vakantiepark De Schatberg - Sevenum
Camping Bakkum - Castricum aan Zee
Vakantiepark Mölke - Zuna

De vakjury bestaat uit Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Camping Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en Elmi Brouwers (Recreatiepark TerSpegelt, winnaar 2018). Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op dinsdag 7 december 2021 zal de uitreiking plaatsvinden. De genomineerde bedrijven kijken uit naar de verkiezing.

Vakantiepark De Schatberg

"Fantastisch om te merken dat onze inspanningen richting stagiaires opgemerkt en gewaardeerd worden! We geloven in creatieve samenwerkingen met andere bedrijven, scholen en leerlingen om er samen voor te zorgen dat de branche in de toekomst blijft bruisen. Met zijn allen maken we er een feestje van!”

Camping Bakkum

"We zijn ontzettend trots en vereerd! Vooral omdat deze bijzondere tijd het uiterste vraagt van onze creativiteit, maar vooral van die van de studenten. Leren, ontdekken en samen werken naar het behalen van leerdoelen is nooit zo uitdagend geweest! We zijn trots op onze stagiaires hoe ze hiermee omgaan en enorm vereerd dat wij met deze nominatie erkent worden als een leerbedrijf dat alles op alles zet voor onze toekomstige vak-volwassen collega’s.”

Vakantiepark Mölke

"We zijn bijzonder trots op de leergierige studenten in ons recreatiebedrijf. Deze allrounders maken het iedere dag mede mogelijk dat we een slow living vibe aan onze gasten kunnen bieden. Want zij zijn degenen die dagelijks vrolijk onze gasten helpen en durven te switchen in functies. Deze enerverende tijd komen we niet door zonder de eindeloze inzet van deze flexibele talenten.”

Verkiezing weer terug

FNV Recreatie organiseert dit jaar na twee jaar afwezigheid de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022. Met deze verkiezing kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury.

Publieksjury bij verkiezing

Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook jij kunt stemmen. Begin november stellen de drie genomineerden zich in een korte video voor op onze website www.fnvrecreatie.nl. Daar kun je vervolgens je stem uitbrengen. De publiekstemmen en het juryoordeel bepalen op 7 december wie zich het beste ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’ mag noemen.
Trefwoorden: recreatie, vakantiepark, leerbedrijf

||| Blogs |||

09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/09/21
EuroParcs gaat Europa in met één naam en nieuwe visuele identiteit: vertrouwde naam Droomparken verdwijnt
EuroParcs Group heeft een sterke groei doormaakt. In binnen- en buitenland is inmiddels een groot aa...
22/09/21
Even je CO2 berekenen voordat je de reis boekt
De jonge hotelboekingswebsite Relax.international introduceert de CO2 calculator voor duurzamer reizen, in het boekingsproces.
21/09/21
Campagne Echt vakantie
Landal GreenParks start deze week een grootschalige, internationale marketingcampagne in Duitsland, ...
16/09/21
Veel Nederlanders met vakantieplannen
NBTC komt met een nieuwe Vakantie Sentiment Monitor. Wat gaan de laatste maanden van 2021 brengen voor de Nederlandse vakantiemarkt?
15/09/21
Het duurzaamste vakantiepark van België verwelkomt zijn eerste gasten op 15 oktober
Het nieuwe Roompot vakantiepark in het Belgische Hechtel-Eksel zal zijn eerste gasten op vrijdag 15 ...
10/09/21
Pijl uit zomercampagne Brabant vindt eindpunt in Grave
Gisteren overhandigde Heleen Huisjes, directeur van VisitBrabant, de knalrode pijl van 5.5 meter en 7000 kilo en daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’ aan Rick Joosten, wethouder gemeente Grave, de eindbestemming van deze gigantische blikvanger.
10/09/21
Exclusief voor leden
Groningen, Ostfriesland en Emsland koppelen fietsroutenetwerk aan elkaar
Regiobestuurders van de provincie Groningen, het Duitse Ostfriesland en Emsland openden vanmorgen het grensoverschrijdende fietsroutenetwerk. Aan Duitse kant werd een nieuw netwerk naar Nederlands model aangelegd en Groningen sloot zijn netwerk daar op aan. 'Meer fietstoeristen,' is de hoop van de bestuurders.
09/09/21
TUI zet platform op met Eurostar voor tours en activiteiten
Reizigers die via Eurostar een treinreis boeken, kunnen voortaan op maat TUI platform in alle Eurostar bestemmingen excursies, tickets en activiteiten bijboeken. Met een keuze uit meer dan 5000 verschillende tours, tickets en activiteiten is er een ruim aanbod in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Nederland.