Geplaatst op: 16-08-2021
Auteur: Marc Gerlings

3 genomineerde bedrijven voor 'Leerbedrijf Recreatie 2021 / 2022'

3 genomineerde bedrijven voor 'Leerbedrijf Recreatie 2021 / 2022'
De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 zijn bekend. Deze drie zijn gekozen voor een vakjury uit 17 inzendingen.Publiekstemmen en het juryoordeel bepalen op 7 december wie zich het beste ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’ mag noemen.

De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

Vakantiepark De Schatberg - Sevenum
Camping Bakkum - Castricum aan Zee
Vakantiepark Mölke - Zuna

De vakjury bestaat uit Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Camping Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en Elmi Brouwers (Recreatiepark TerSpegelt, winnaar 2018). Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op dinsdag 7 december 2021 zal de uitreiking plaatsvinden. De genomineerde bedrijven kijken uit naar de verkiezing.

Vakantiepark De Schatberg

"Fantastisch om te merken dat onze inspanningen richting stagiaires opgemerkt en gewaardeerd worden! We geloven in creatieve samenwerkingen met andere bedrijven, scholen en leerlingen om er samen voor te zorgen dat de branche in de toekomst blijft bruisen. Met zijn allen maken we er een feestje van!”

Camping Bakkum

"We zijn ontzettend trots en vereerd! Vooral omdat deze bijzondere tijd het uiterste vraagt van onze creativiteit, maar vooral van die van de studenten. Leren, ontdekken en samen werken naar het behalen van leerdoelen is nooit zo uitdagend geweest! We zijn trots op onze stagiaires hoe ze hiermee omgaan en enorm vereerd dat wij met deze nominatie erkent worden als een leerbedrijf dat alles op alles zet voor onze toekomstige vak-volwassen collega’s.”

Vakantiepark Mölke

"We zijn bijzonder trots op de leergierige studenten in ons recreatiebedrijf. Deze allrounders maken het iedere dag mede mogelijk dat we een slow living vibe aan onze gasten kunnen bieden. Want zij zijn degenen die dagelijks vrolijk onze gasten helpen en durven te switchen in functies. Deze enerverende tijd komen we niet door zonder de eindeloze inzet van deze flexibele talenten.”

Verkiezing weer terug

FNV Recreatie organiseert dit jaar na twee jaar afwezigheid de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022. Met deze verkiezing kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury.

Publieksjury bij verkiezing

Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook jij kunt stemmen. Begin november stellen de drie genomineerden zich in een korte video voor op onze website www.fnvrecreatie.nl. Daar kun je vervolgens je stem uitbrengen. De publiekstemmen en het juryoordeel bepalen op 7 december wie zich het beste ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’ mag noemen.
Trefwoorden: recreatie, vakantiepark, leerbedrijf

||| Blogs |||

07/06/21
Bezint eer ge begint!
Bezint eer ge begint!
07/06/21 · Horeca · Guido Aerts | Lees meer
De laatste dertig jaar gaan we in oktober samen met vrienden een lang weekend naar een super leuk ho...
29/05/20
Wie breekt de macht van de Online Travel Agency’s?
Leisure Brains begrijpt er geen (J)OTA van dat er nog een OTA bestaat…. Ze vragen zich af of omdenken kans van slagen heeft.
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/09/21
 Green Key en Greendish zorgen samen voor een duurzame en gezonde menukaart!
Dinsdag 21 september tekenden Green Key en Greendish een samenwerkingsconvenant waarmee zij een...
09/09/21
Groot onderzoek naar koopgedrag in winkels
Begin september 2021 start in de Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht een grootschalig onderzoek naar koopgedrag in winkels, het Koopstromenonderzoek. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende kooplocaties.
08/09/21
Horeca Nederland dient steunbegroting bij Tweede Kamer in
Horeca Nederland heeft een steunbegroting voor de horeca aan Kamerleden aangeboden. Bij de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer ging KHN onder het genot van ‘(G)een Haags bakkie’ met verschillende Kamerleden in gesprek over de financiële uitdagingen in de horeca na anderhalf jaar coronamaatregelen en welke steun er nodig is om de branche perspectief te bieden.
01/09/21
Eerste live vakbeurs voor horeca in september
Gastvrij Rotterdam 2021 vindt fysiek plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. Het gastronomische platform voor de professionele horeca biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en innovatieve oplossingen.
31/08/21
Omzet horeca krijgt boost in tweede kwartaal nog ver weg van 2019
De Nederlandse horeca heeft een prima kwartaal achter de rug maar is nog ver verwijderd van het précornatijdperk. De omzet van hotels groeide het sterkst maar was van alle deelbranches nog het verst verwijderd van 2019. De verblijfsrecreatie heeft zich in het tweede kwartaal volledig hersteld van corona
25/08/21
Toerisme heeft grote invloed op regionale economie
Hoe sterk is de invloed van toerisme op de regionale economie? Het CBS komt met de nieuwste cijfers en daaruit blijkt die invloed klip en klaar. Welke regio'sprofiteerden en wie waren de verliezers?
24/08/21
Toerisme groeit flink in 2e kwartaal maar niveau 2019 nog ver weg
Hoe hebben de Nederlandse logiesaccommodaties in het tweede kwartaal gepresteerd? Het CBS komt vandaag met nieuwe cijfers.
23/08/21
Ruimte voor hotels in Rivierenland
In diverse binnensteden in de regio Rivierenland is ruimte voor de vestiging van hotels. Dat stelt Richard de Bruin van DMO Bureau Toerisme. Hij doet een oproep aan initiatiefnemers.