Geplaatst op: 04-12-2020
Auteur: Marc Gerlings

North Sea Building verandert in Fletcher hotel

North Sea Building verandert in Fletcher hotel
Openingsactie, proefslapen met slaapmasker omdat er geen gordijnen zijn. Foto: Fletcher

Fletcher Hotels opent op 11 december 2020. de deuren van zijn nieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand van North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen, met exclusief restaurant Marina Lounge, biedt de hotelketen nog meer keuze aan gasten voor een overnachting aan de Nederlandse kust.

Groei voorsorteren op periode ná corona

Ondanks de onzekere tijd waarin wij ons wereldwijd bevinden, die voor vele ondernemers voor pittige uitdagingen zorgt, staat de groei van Fletcher Hotels niet stil. De hotelketen heeft recentelijk twee hotelovernames gerealiseerd, te weten Fletcher Strandhotel Renesse en Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Daar komt per december de opening van het splinternieuwe kusthotel Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen bij.

Over de transformatie van het voormalige kantoorpand North Sea Building Scheveningen: "Omdat het om een transformatie gaat van een prachtig kantoorgebouw, hebben we de mogelijkheid gehad om een volledig nieuw en exclusief 4-sterren hotel te bouwen dat van alle gemakken is voorzien en waarbij de kamers en suites een waanzinnig uitzicht hebben” vertelt Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels. "Het hotel beschikt over 116 comfortabele hotelkamers, waarvan 10 royale suites met uitzicht op het strand, 2 mindervalide kamers en een luxe restaurant. De perfecte locatie voor heerlijke overnachtingen aan de kust.” Het betekent ook een uitbreiding van een horecaconcept.

Derde locatie Marina Lounge

In het hotel opent ook de derde locatie van het luxe culinaire restaurantconcept Marina Lounge. Hier worden hoogstaande culinaire vis- en vleesgerechten geserveerd op basis van dagverse producten. Ook voor de vegetarische gast biedt de menukaart voldoende keuze. 


Versterking positie aan de kust

De Nederlandse kust is populair bij Nederlandse bezoekers en internationale toeristen. Fletcher heeft een stevige positie met een rijke portfolio aan de kust. Weer wordt er een hotel aan toegevoegd. 
"Fletcher Hotels vertegenwoordigt de mooiste badplaatsen van Nederland, daar mocht Scheveningen niet aan ontbreken. En de zeer centrale en veelzijdige locatie van het nieuwe hotel is geweldig!” aldus Rob Hermans. Het nieuwe hotel is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De tram en bus stoppen letterlijk voor de deur. Op slechts 100 meter afstand ligt het Scheveningse strand met zijn beroemde Scheveningse Pier. Daarnaast liggen trekpleisters als het AFAS Circustheater, het Holland Casino en SEA LIFE Scheveningen op steenworp afstand. Het centrum van Den Haag bevindt zich op slechts 15 minuten van het hotel.

Openingsactie: Proefslapen met slaapmasker want er zijn nog geen gordijnen

Fletcher Hotels komt met een openingsactie, nog voor de officiële opening. Gasten krijgen de kans om tussen 11 en 17 december 2020 te komen proefslapen tegen een zeer scherpe prijs. Voor slechts 30 euro per persoon, inclusief een gratis Fletcher slaapmasker omdat de gordijnen in het hotel nog ontbreken, biedt Fletcher deze bijzondere en exclusieve ervaring om als ‘allereerste hotelgast’ kennis te maken met het nieuwe hotel. Doordat de ramen zijn geblindeerd, kan er vanaf buiten niet naar binnen gekeken worden. 
Trefwoorden: hotel, Fletcher, kust, groei, horeca

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...