Geplaatst op: 28-12-2017
Auteur: Redactie
NRIT Media

Fletcher sluit aan bij BookDinners.nl

Fletcher sluit aan bij BookDinners.nl
Ook de 80 restaurants van Fletcher Hotels sluiten zich aan bij reserveringsplatform BookDinners.nl. Inmiddels doen al 1.900 restaurants mee aan dit platform dat drie maanden geleden door KHN is geïnitieerd en begin 2018 voor de consument wordt gelanceerd.


Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: "BookDinners.nl is echt het platform van, voor en door restaurants. Belangrijkste doel voor KHN is dat restaurants weer zelf de regie hebben. Dit in tegenstelling tot bestaande platforms die tegen steeds slechtere condities werken. BookDinners.nl is het eerlijke alternatief en als brancheorganisatie bewaken wij de condities in het belang van horecaondernemers. Met BookDinners.nl kunnen restaurants zelf bepalen waar ze voor staan, welke marketingacties ze doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren en online een tafel reserveren.”


Ambitie BookDinners.nl

Op dit moment hebben 1.900 restaurants zich aangesloten om deel te nemen aan BookDinners.nl. De ambitie is dat er halverwege 2018 minimaal 3.000 restaurants aangesloten zijn. Restaurants die willen deelnemen, kunnen dat tot halverwege 2018 gratis doen. Vanaf dat moment betalen deelnemers een vast laag bedrag per maand en geen apart bedrag per couvert, zoals andere reserveringsplatforms dat wel vragen.


Over BookDinners.nl en haar partners

BookDinners.nl is een nieuw branche-initiatief van KHN, SHK (Samenwerkende Horeca Ketens), BookDinners (online-platform), CPI (Centrum voor Publieke Innovatie), HorecaDNA en de software-partners TheNextTable, Stardekk, Bonchef, Formitable, WeReserve, Resengo en eTender. Het platform staat open voor nieuwe partners, waarbij KHN directe invloed heeft op dat het platform in het belang van de restaurants blijft opereren, zoals op de prijsstelling, op vindbaarheid en eerlijke reviews van echte gasten.

Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, restaurants

||| Blogs |||

17/05/17
Over uitstelgedrag, laksheid en besluiteloosheid in de reisindustrie
Dé oplossing voor lastige klussen: uitstellen. Komt wel. Doe ik morgen. Bijna iedereen heeft...
03/05/17
Airbnb maakt beloftes niet waar
Airbnb maakt beloftes niet waar
03/05/17 · Horeca · Ton Vermeulen | Lees meer
Gisteren was in Amsterdam de presentatie van het onderzoek dat de Hotelschool The Hague samen met C...
30/12/16
Beleving food ondergeschoven kindje?
Onlangs was ik gastspreker bij Foodservice Network International, een congres over de betekenis...
26/10/16
Where2bnb.com zoals Airbnb was bedoeld
Amsterdam is de laatste tijd vaak negatief in het nieuws vanwege de drukte in de stad en ongebreid...
19/08/16
Dierenpark Emmen zet Noord-Nederland op de kaart
Onlangs zijn Ton Vermeulen (NRIT Media) en ondergetekende twee dagen op rondreis geweest door de p...













||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/01/18
Motel One opent tweede hotel op toplocatie Waterlooplein
De Duitse hotelketen Motel Oneopent een tweede Nederlandse vestiging en wel aan het Waterlooplein i...
12/01/18
Bezoek Horecava groeit met 2%
Het gaat goed met de horeca. Je treft in het leisure landschap steeds meer horeca aan. Dat groeiend ...
12/01/18
Exclusief voor leden
Prijzen vakantieparken sterk gestegen in 2017
In 2017 zijn de prijzen voor Nederlandse vakantieparken met 13,8% sterk gestegen. Dit na een prijs...
12/01/18
Exclusief voor leden
Wat zijn de best beoordeelde accommodaties van 2017?
Bed & Breakfast Seppenstijn in het Drentse Ruinerwold is volgens Zoover overall de best beoorde...
11/01/18
Oude Tropicana voorbeeld voor verlagen impact milieubelasting (Video)
Wie kent het nog, het oude Tropicana zwembad. Nu is het een prachtig voorbeeld voor de sector hoe b...
10/01/18
Management Fletcher draait één dag hotel
'Dan moeten wij maar de tent laten draaien', zal het management van hotelketen Fletcher hebben gedac...
09/01/18
Exclusief voor leden
Horecaomzet stijgt, maar omzet moet met meer partijen worden gedeeld
In 2017 groeide de omzet in de horeca tot 20,5 miljard euro maar steeg tegelijkertijd het aantal ho...
08/01/18
Exclusief voor leden
Duidelijkste trend Horecava 2018 is duurzaamheid
Loop je vandaag of op een van de andere beursdagen over de betonnen vloer van de vakbeurs Horecava...
Partners
NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk