Geplaatst op: 20-07-2017
Auteur: Redactie
NRIT Media

Pleisureworld en House of Leisure organiseren samen inspiratietour naar EAS

Pleisureworld en House of Leisure organiseren samen inspiratietour naar EAS
De experts in leisure van Pleisureworld en Midpoint Brabant House of Leisure slaan voor het eerst de handen ineen bij de organisatie van een 3-daagse Inspiratie Tour rondom de Euro Attractions Show (EAS) in Berlijn. Van maandag 25 september tot en met woensdag 27 september kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de laatste innovaties en allernieuwste trends in leisure. Een inspirerend programma op de beursvloer wordt gecombineerd met exclusieve bedrijfsbezoeken, behind the scenes, media exposure en netwerkmomenten.


Record aantal bedrijven & innovaties op de Euro Attractions Show

De grootste jaarlijkse Europese conferentie en trade show voor de attractie industrie, de Euro Attractions Show (EAS), georganiseerd door IAAPA, vindt 24 tot en met 28 september 2017 plaats in Berlijn. Meer dan 500 bedrijven presenteren zich in zes beurshallen van Messe Berlin. Exclusief voor de deelnemers aan de 3-daagse Inspiratie Tour is bovendien een extra innovatie tour op de beursvloer georganiseerd.


Berlijn als bruisend centrum voor leisure innovaties

Berlijn staat bol van leisure innovaties. De 3-daagse Inspiratie Tour combineert het bezoek aan de EAS daarom met tal van best practices. Bedrijfsbezoeken en behind the scenes zijn er onder andere bij Erlebnis-Zoo Hannover, Karls Erlebnis-Dorf, SpielBau Design Studio en het nieuwste leisure concept van Merlin Entertainments, Little Big City Berlin.


Samenwerking Pleisureworld en House of Leisure bundelt voordelen voor ondernemers

Leisure experts Raymond Oude Groen van House of Leisure en Hans van Leeuwen van Pleisureworld bundelen hun krachten. Zowel House of Leisure als Pleisureworld staan bekend om de organisatie van inspirerende programma’s in binnen- en buitenland. Niet eerder was er zoveel expertise en kennis bij de organisatie van een Inspiratie Tour. Dit resulteert in tal van voordelen voor deelnemers, waaronder de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie.


Over Midpoint Brabant House of Leisure

Het House of Leisure is het fysieke en virtuele knooppunt voor leisure ondernemers, die samenwerken aan de businessmodellen van de toekomst. Gevestigd in de inspirerende Leerfabriek KVL in Oisterwijk werken ondernemers, onderwijs en overheid samen aan nieuwe leisure programma's en initiatieven. Ontwikkelen en ontmoeten staat daarbij centraal.


Over Pleisureworld

Met trendwatcher en adviseur in leisure Hans van Leeuwen aan het roer is Pleisureworld als adviesbureau al meer dan vijftien jaar dé inspiratiebron voor recreatie en toerisme in binnen en buitenland, met als doel het inspireren en adviseren van recreatieondernemers, toeleveranciers en toeristische organisaties. Pleisureworld is tevens mediapartner van IAAPA.

Link: http://pleisureworld.nl/event/3-daagse-inspiratie-tour-eas-berlijn/
Trefwoorden: attractieparken

CELTH
 





||| Nieuws |||

25/03/24
Exclusief voor leden
Meer fun en groen in speeltuin Spoorwegmuseum
Het Spoorwegmuseum in Utrecht is druk bezig met de herinrichting van het buitenterrein. De inrichting van de speeltuin, het traject van de kindertrein en de plek van de distributie-ingang worden aangepast.
22/03/24
Exclusief voor leden
Eerste Changing Places Toilet in Beekse Bergen
In Beekse Bergen wordt op woensdag 27 maart het eerste Changing Places Toilet – een liggende toiletvoorziening voor kinderen en volwassenen met een ernstige beperking – geopend. Het dierenpark heeft hiermee – in samenwerking met Stichting het Gehandicapte Kind en Joint Projects - een Nederlandse primeur: er is verder nog nergens in het land is een dergelijke verzorgingsplek aanwezig die voldoet aan de internationale standaard.
15/03/24
Exclusief voor leden
Alle aandelen Alpenpark Neuss over naar SnowWorld
Vandaag meldt SnowWorld dat het de resterende aandelen van Alpenpark Neuss (nabij Düsseldorf, Duitsland) heeft overgenomen.
15/03/24
ZooParc Overloon bouwt verblijf voor nieuwe diersoort: nevelpanters
Eind maart start de bouw van het nieuwe verblijf in ZooParc Overloon voor de komst van nevelpanters. Het park wil bijdragen aan het opbouwen van een reservepopulatie van deze kwetsbare diersoort.
12/03/24
Exclusief voor leden
MKB-Nederland wil af van verhoging minimumloon
Zet een streep door de voorgenomen extra verhoging van het wettelijk minimumloon per 1 juli aanstaande. Die oproep doen VNO-NCW en MKB-Nederland in een brief aan de Tweede Kamer, die donderdag over dit onderwerp debatteert.
11/03/24
Keukenhof opent 21 maart voor alle bezoekers met een Symphony of Colours
Met inzet van generaties bevlogen mensen is Keukenhof in 75 jaar uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Wereldwijd een begrip en belangrijk voor de sierteeltsector en de reisindustrie. De Engelse landschapsstijl, ontworpen door vader en zoon Zocher, vormt nog altijd de basis van het park.
06/03/24
Exclusief voor leden
LEGOLAND Billund ontvangt certificaat Green Attraction
Na een aantal jaren doelgerichte acties en voortdurend sparren met het secretariaat van het Deense initiatief Green Attraction, is attractiepark LEGOLAND Billund nu gecertificeerd met de Green Attraction.
05/03/24
Exclusief voor leden
Transitie op het bord naar vegetarisch
De Nederlander verandert in zijn eetgewoonten. Je zal steeds meer vegetariërs en vooral flexitariërs tegenkomen. Iet s om mee rekening te houden in de horeca van hotels, attracties en andere leisure omgevingen. 25% van alle hoofdmaaltijden is vegetarisch meldt CBS na onderzoek in samenwerking met RIVM en Voedingscentrum.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...