Geplaatst op: 11-02-2016

Efteling Bosrijk en CampingResort De Meerpaal de beste van Nederland

Efteling Bosrijk en CampingResort De Meerpaal de beste van Nederland
Vakantiepark Efteling Bosrijk heeft dit jaar voor de derde keer op rij BungalowSpecials Award gewonnen voor het ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Sinds de start van de BungalowSpecials Awards in 2013 staat het bungalowpark aan kop. CampingResort De Meerpaal in het Zeeuwse Zoutelande is uitgeroepen tot beste camping van Nederland en beste keten werd Landal GreenParks.


De gasten van Efteling Bosrijk roemen vooral de locatie dichtbij het park, de goede sfeer en de schitterende vakantiehuizen. Daarnaast draagt ook het hoge serviceniveau bij aan de winst. Zo vertelt één van de bezoekers: "Aan alles is gedacht, het hele verblijf is tot in de puntjes verzorgd. De hele sfeer is fantastisch.’ Efteling Bosrijk werd met een gemiddeld rapportcijfer 8,8 gewaardeerd. Gasten van De Meerpaal vonden vooral de ligging dicht bij het strand, de rust en de mooie chalets positief. Deze camping werd met een 8,5 beoordeeld.


De beste bungalowparken van 2016

De BungalowSpecials Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste bungalowparken van Nederland, België en Duitsland. Zo is vakantiepark Domaine le Boulac voor de tweede maal verkozen tot ‘Het beste park van België’. Parkgasten waarderen vooral de rustig gelegen huisjes en rustige omgeving. In Duitsland pakt Lindner Ferienpark Nürburgring voor de derde keer op rij de Award voor ‘Het beste park van Duitsland’. De Award voor de beste provincie is gewonnen door het Duitse Noordrijn-Westfalen.


Ook Landal komt als grote winnaar uit de bus. De keten wint maar liefst vier Awards waaronder die voor de ‘Beste keten’. Vakantiepark Landal Mont Royal heeft de Award voor het ‘Beste park van de Moezel’ gewonnen met een 8,0 als gemiddeld cijfer. Vooral het ‘schitterende uitzicht’ en ‘de mooie ligging van het park’ dragen bij aan de winst van de Award. Meest luxe vakantiepark werd Roompot Strandpark Duynhille. Kijk op http://www.bungalowspecials.nl/awards.html voor een compleet overzicht van alle awards.


De Awards

De BungalowSpecials Awards worden dit jaar voor de derde maal uitgereikt. De Awards worden voor honderd procent door gasten gekozen die via de website van BungalowSpecials een verblijf boeken in één van de bungalowparken. Bij thuiskomst kan de gast een review achterlaten over het park wat er geboekt is. De bepaling van de winnaars is dus volledig afhankelijk van de gasten die via BungalowSpecials.nl een verblijf boeken. In totaal zijn er door BungalowSpecials in 34 verschillende categorieën Awards uitgereikt.


Over BungalowSpecials.nl
BungalowSpecials.nl is opgericht in 2005 en onderdeel van BungalowBooker B.V. Hieronder vallen de labels BungalowSpecials.be, FerienparkSpecials.de en HolidayParkspecials.co.uk. Sinds de oprichting hebben al meer dan 200.000 gasten hun vakantie bij BungalowSpecials.nl geboekt. Ook het aanbod groeit snel en momenteel biedt BungalowSpecials meer dan 700 bungalowparken in acht verschillende landen aan.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, campings, kampeerterreinen

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
Exclusief voor leden
Boekingstrends meivakantie
Met de meivakantie aanstaande komen diverse touroperators met hun boekingstrends. TUI Nederland ziet 10% meer reizigers tijdens de meivakantie in vergelijking met vorig jaar. De VakantieDiscounter ziet een grote belangstelling voor een all-inclusive naar Turkije.
17/04/24
Exclusief voor leden
Erfgoeddag met thema 'Thuis'
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...