Geplaatst op: 03-08-2015
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Dreamlines bundelt bijzondere themacruises

Dreamlines bundelt bijzondere themacruises
Jezelf als toeristisch bedrijf onderscheiden in het enorme wereldwijde aanbod wordt steeds lastiger. Maar met speciale activiteiten en reizen kun je specifieke doelgroepen met gelijkgestemden bereiken. Daarmee maak je de markt waarop je jezelf richt wel een stuk kleiner maar staan tegelijkertijd de spotlights een stuk meer op je gericht. Zeker als je cruises maakt voor nudisten, op maat gemaakte oceaancruises voor de gay community of swingerscruises aanbiedt . Cruiseportaal www.dreamlines.nl heeft de acht meest interessantste afvaarten tot de winter van 2016 op een rijtje gezet.

Buitenaardse ontmoetingen – Star Wars groet u!
Moge de kracht met de passagiers zijn! Terwijl Mickey Mouse en Donald Duck stamgasten zijn op de schepen van Disney Cruise Line, arrangeert de rederij bij een Caraïbische cruise vanaf begin 2016 ook ontmoetingen met personages uit de ruimte. Bij Star Wars Day bezoeken Darth Vader, R2D2 of koningin Amidala voor het eerst de oceaan! De feesten, kinderprogramma’s en maaltijden zijn ook buitengewoon. Op het witte doek wordt de nieuwe Episode Vll getoond. De 8-daagse West-Caraïbische cruise met de Disney Fantasy is bij DREAMLINES.nl te boeken vanaf €997,- per persoon.

Dresscode adamskostuum – Cruisen met de billen bloot
De Celebrity Constellation vaart op 6 februari 2016 gedurende 10 dagen door het Caraïbisch gebied. U hoeft op deze prachtige cruise geen volle koffer mee te nemen; deze cruise is een speciale naturistencruise. Deze blootboot vaart vanuit Fort Lauderdale naar Fort de France op Martinique waar u het Caraïbisch Carnaval kunt vieren. U kunt hier meedoen aan de optocht of langs de kant kijken naar de marcherende fanfares. Zorg dat er in uw koffer in ieder geval iets roodkleurigs zit. Het thema van het carnaval is ´The Red Devils´ en iedereen zal tijdens deze dagen rode kleding dragen. Ook zal u met het schip nog Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, de Turks & Caicos Eilanden en de Bahama’s aandoen. Tijdens de cruise zijn er ook een aantal zeedagen. Op deze dagen kunt u optimaal genieten van de luxe op het schip en de frisse wind door
uw haren.

Broadway aan boord – Musical klanken in de Caraïben
Royal Caribbean International haalt Broadway naar de Oasis of the Seas: Tijdens een Oost Caraïbische cruise met het grootste schip ter wereld, wordt de legendarische Broadway musical CATS uitgevoerd. Ook kunnen passagiers genieten van spectaculaire water- en acrobatiekshows, kunstschaatsshows maar ook van cabaretiers onder de open hemel. Daarnaast schepen filmfiguren van DreamWorks Animation Studios in: u kunt samen met Shrek of personages uit bioscoopfilm Madagaskar poseren. Deze 8-daagse cruise met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale vertrekt op 28 november 2015. Bij DREAMLINES.nl kunt u deze cruise al boeken vanaf €958,- per persoon.

Wees lekker jezelf – Gay-cruise op de NaviGAYtor of the Seas
Op 23 januari 2016 vertrekt vanuit Fort Lauderdale het schip Navigator of the Seas voor een gay-only cruise. In Nederland zal de winter op zijn hoogtepunt zijn, maar op deze cruise zal het erg warm worden. Deze cruise is georganiseerd door Atlantis Events en wordt volledig aangepast aan de behoeften van de doelgroep. Het schip doet verschillende bestemmingen aan. Dit zijn Haïti, de Kaaimaneilanden, het eiland Roatan en het Mexicaanse Cozumel. Naast deze prachtige bestemmingen, kunt u zich ook prima vermaken op het schip. Er zullen grote georganiseerde feesten zijn die de vroege uurtjes halen en de activiteiten die het schip te bieden heeft, zijn ook van hoge kwaliteit. De grootste shows met de beste artiesten, zangers en cabaretiers uit de gaycommunity zullen op het schip te zien zijn.

Een cruise als trainingskamp – Fiets cruise naar de Canarische Eilanden
Deze cruise is niet bestemd voor bankhangers: De gasten van Mein Schiff 4 fietsen ongeveer 400 kilometer bij een buitengewone reis naar de Canarische Eilanden en Madeira. Vanaf 15 november 2015 is er het 8-daagse Cycle Camp concept van TUI Cruises die in iedere bestemmingshaven een nieuwe wieleretappe aanbiedt. Hierbij worden de wielrenners door meerdere professionals en een team van monteurs vergezeld. Deze sportieve cruise is te boeken vanaf €1048,- per persoon. Het tourpakket kost €299,- per persoon.

Dans de samba – Carnaval cruise naar Rio
De Celebrity Infinity van rederij Celebrity Cruises zal in het begin van 2016 op een tweeweekse reis naar het grootste carnavalsfeest van de wereld vertrekken. Het schip vertrekt op 31 januari 2016 in Buenos Aires en is in meerdere havens van Brazilië te gast. In Rio de Janeiro maakt het schip een tussenstop van drie dagen. Gasten hebben toegang tot een exclusieve tribune, waarvan ze de samba-parade kunnen bekijken. Aan boord is er natuurlijk ook feest met samba danseressen en Latijnse muziek. Deze cruise is helaas al uitverkocht, maar carnaval liefhebbers niet getreurd: DREAMLINES.nl biedt namelijk meer afvaarten aan, naar Rio de Janeiro tijdens carnaval!

Neem een kijkje in een andere keuken – Erotische avonturen op een ‘’swinger’’ cruise
In Nederland ‘’swingen’’ koppels er vrolijk op los en op 29 november 2015 kunnen koppels zich aan boord van de ‘’Celebrity Silhouette’’ een week lang uitleven en hun horizon verbreden. Deze cruise vertrekt uit Fort Lauderdale richting de zonnige Caraïben. Achtereenvolgens zal het schip naar Casa de Campo en Samana in de Dominicaanse Republiek varen en naar Labadee in Haïti om vervolgens weer terug te keren naar de vertrekhaven.

181 Dagen op zee – De langste cruise van het jaar
Het luxe cruiseschip Insignia van Oceania Cruises vertrok op 8 juli 2015 in Miami op de langste cruise van het jaar en zal in totaal vier continenten bezoeken. De reis gaat langs de oostkust van de Verenigde Staten, over de Atlantische Oceaan naar de Noordzee, de Middellandse Zee en door het Suezkanaal richting Zuidoost-Azië. Tenslotte zal het schip over de Indische oceaan varen, langs Kaap de Goede Hoop en de Caraïben richting de vertrekhaven in Miami. Deze afvaart had een prijskaartje vanaf €39.419,- per persoon.
Trefwoorden: reisbranche, cruises

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...