Hoe kunnen ondernemers aan de nieuwe allergenenwetgeving voldoen?
Vanaf 13 december 2014
geldt de nieuwe allergenenwetgeving waarmee horecaondernemers verplicht zijn om
allergeneninformatie beschikbaar te hebben voor gasten die hierom vragen. Om
ervoor te zorgen dat deze wet ook gemakkelijk toepasbaar en praktijkgericht is,
ging KHN de afgelopen maanden met de NVWA op bezoek bij horecaondernemers. Uitgangspunt:
de eisen aan de informatievoorziening over allergenen aan gasten
moesten passen bij het type horecabedrijf. Dit heeft ertoe geleid dat
ondernemers op verschillende manieren a...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, allergiewetgeving, allergenen