05-03-2018 t/m 06-03-2018: Horecabeurs Goes

Horecabeurs Goes
Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de achtste keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 55e en dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.


Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden. Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest-Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten!


Ontmoet nieuwe relaties

Uw klanten en relaties bewegen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zo is er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediŽnten en streekproducten. Kwaliteit en authenticiteit zijn belangrijk, maar uw service en loyaliteit ook. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daar steeds meer kansen en mogelijkheden.

Het belooft een mooie en positieve editie te worden voor Horecabeurs Goes. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector krijgen steeds meer vertrouwen in de toekomst en hebben zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeien hieruit voort. Als toeleverancier kunt u de ondernemers helpen met optimale service en kwaliteitsproducten. Daarom is het van belang dat horecaondernemers u kunnen ontmoeten tijdens Horecabeurs Goes 2018. Haal orders en leads binnen, versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw product of dienst. Door samen met klanten, concurrenten of branchevreemde partijen te werken, kunnen de mooiste creatieve vormen van vernieuwing ontstaan.


Cooking Battles
FoodLab Zeeland organiseert ook dit jaar de kookwedstrijden voor leermeester & leerling (Black-Box) op de eerste beursdag. Diverse leermeesters van gerenommeerde Zeeuwse restaurants geven acte de présence en maken samen met de leerlingen de heerlijkste gerechten. Vakjuryleden bepalen wie er met de prestigieuze Zeeuwse Mossel Trofee naar huis gaat. Op de tweede beursdag is er de wedstrijd Koken & Serveren voor MBO-scholen niveau 3. Koks en gastheren/vrouwen strijden om de Zilte Bokaal.

Topkok Paul Fagel neemt plaats in de jury van Foodlab Zeeland Cooking Battles. Hij behaalde een Michelinster als chef-kok met restaurant Duurstede in Wijk bij Duurstede en vertoonde zijn kunsten sinds 1993 net over de provinciegrens in restaurant Het Arsenaal in Naarden. In 2015 is hij gekroond tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten als meesterchef en docent.

Ook in de jury: Gastvrouw van het Jaar 2017 (GaultMillau Awards) Claudia Brevet van restaurant Inter Scaldes** en in het verleden meerdere malen uitgeroepen gastvrouw van het jaar Blanche Vinke van restaurant De Kromme Watergang**. Chefkok Takis Panagakis en gastvrouw Bibi Kuyp van het Rijswijkse restaurant Elea (Gouden Pollepel 2017 regio Den Haag) maken de jury compleet.


Bel voor meer informatie en passend voorstel voor deelname naar 0113 - 700 292, mail erik@lmg.nl of kijk op horecabeursgoes.nlMeer informatie op: http://www.horecabeursgoes.nl/
Topics:Horeca


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/04/18
Exclusief voor leden
Landal duurzaamste merk volgens Sustainable Brand Index van 2018
Via interviews met consumenten maakt het adviesbedrijf SB Insight jaarlijks de Sustainable Brand In...
20/04/18
Sterke groei toerisme in januari 2018
Ook in de winter blijft het Nederlands toerisme als kool groeien. CBS heeft de voorlopige cijfers ov...
20/04/18
Exclusief voor leden
Utrechts bedrijf levert autonoom vervoer bij Brussels Airport
De raad van bestuur van De Lijn en het directiecomité van Brussels Airport Company hebben he...
20/04/18
Exclusief voor leden
Sterke cijfers RAI ondanks wegvallen autobeurzen
Met 123,3 miljoen euro omzet en een bedrijfsresultaat van 9,6 miljoen euro, heeft RAI Amsterdam de ...
20/04/18
Exclusief voor leden
Recordcijfers voor Vlaams toerisme in 2017
De Vlaamse toeristische sector heeft zich helemaal hersteld van de harde klappen uit 2016. Het aant...
19/04/18
CBS, NBTC en CELTH starten Data & Development Lab Bestemming Nederland
Vandaag hebben het Centraal Bureau voor de Statistiek, NBTC Holland Marketing en expertisecentrum C...
19/04/18
Exclusief voor leden
Nieuwe wing coaster Toverland bereikt hoogste punt (+ video)
Op 18 april werd het hoogste punt van de gloednieuwe wing coaster Fēnix bereikt in attractiepa...
19/04/18
70.000 gedupeerde reizigers schadeloos gesteld
De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) heeft in de afgelopen 7 jaar 70.000 reizigers, die gedu...
Partners
NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk