05-03-2018 t/m 06-03-2018: Horecabeurs Goes

Horecabeurs Goes
Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de achtste keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 55e en dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.


Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden. Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest-Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten!


Ontmoet nieuwe relaties

Uw klanten en relaties bewegen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zo is er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Kwaliteit en authenticiteit zijn belangrijk, maar uw service en loyaliteit ook. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daar steeds meer kansen en mogelijkheden.

Het belooft een mooie en positieve editie te worden voor Horecabeurs Goes. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector krijgen steeds meer vertrouwen in de toekomst en hebben zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeien hieruit voort. Als toeleverancier kunt u de ondernemers helpen met optimale service en kwaliteitsproducten. Daarom is het van belang dat horecaondernemers u kunnen ontmoeten tijdens Horecabeurs Goes 2018. Haal orders en leads binnen, versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw product of dienst. Door samen met klanten, concurrenten of branchevreemde partijen te werken, kunnen de mooiste creatieve vormen van vernieuwing ontstaan.


Cooking Battles
FoodLab Zeeland organiseert ook dit jaar de kookwedstrijden voor leermeester & leerling (Black-Box) op de eerste beursdag. Diverse leermeesters van gerenommeerde Zeeuwse restaurants geven acte de présence en maken samen met de leerlingen de heerlijkste gerechten. Vakjuryleden bepalen wie er met de prestigieuze Zeeuwse Mossel Trofee naar huis gaat. Op de tweede beursdag is er de wedstrijd Koken & Serveren voor MBO-scholen niveau 3. Koks en gastheren/vrouwen strijden om de Zilte Bokaal.

Topkok Paul Fagel neemt plaats in de jury van Foodlab Zeeland Cooking Battles. Hij behaalde een Michelinster als chef-kok met restaurant Duurstede in Wijk bij Duurstede en vertoonde zijn kunsten sinds 1993 net over de provinciegrens in restaurant Het Arsenaal in Naarden. In 2015 is hij gekroond tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten als meesterchef en docent.

Ook in de jury: Gastvrouw van het Jaar 2017 (GaultMillau Awards) Claudia Brevet van restaurant Inter Scaldes** en in het verleden meerdere malen uitgeroepen gastvrouw van het jaar Blanche Vinke van restaurant De Kromme Watergang**. Chefkok Takis Panagakis en gastvrouw Bibi Kuyp van het Rijswijkse restaurant Elea (Gouden Pollepel 2017 regio Den Haag) maken de jury compleet.


Bel voor meer informatie en passend voorstel voor deelname naar 0113 - 700 292, mail erik@lmg.nl of kijk op horecabeursgoes.nl



Meer informatie op: http://www.horecabeursgoes.nl/
Topics:Horeca

||| Nieuws |||

25/04/24
Exclusief voor leden
Wat beoogt Venetië met de invoering van tickets voor dagtoeristen?
Vanaf vandaag moeten toeristen die Venetië voor een dagje willen bezoeken een toegangskaartje reserveren. De maatregel, die geldt op de drukste dagen van het jaar, is een proef om de overweldigende toestroom van toeristen te reguleren en de impact op de stad te beperken.
25/04/24
Schiphol verwacht grote drukte met meivakantie
Luchthaven Schiphol verwacht 10% meer reizigers in de meivakantie in vergelijking met vorig jaar. Het wordt daarmee drukker op de luchthaven dan normaal. Nieuwe en snellere securityscanners moeten reizigers sneller door de controles helpen.
24/04/24
De Leistert is beste camping van Nederland
Recreatiepark De Leistert is door kampeerders uitgeroepen tot ‘Beste camping van Nederland’. In Belgie werd de award gewonnen door Camping Sandaya Parc La Clusure en in de Luxemburg door Camping Fuussekaul.
23/04/24
Exclusief voor leden
Eurocamp ziet kansen in Oranje sportzomer
Kampeeraanbieder Eurocamp ziet marketing- en saleskansen bij de grootste sportevenementen van het jaar: de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de Tour de France en de Formule 1.
23/04/24
Exclusief voor leden
Geen andere weg voor horeca dan kosten doorberekenen?
In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants en cafés hun prijzen met gemiddeld 6 procent blijkt uit cijfers van het CBS. Maar de horeca lijkt geen andere weg te zien dan de gestegen kosten door te berekenen aan de gasten.
23/04/24
Exclusief voor leden
Start vereniging mobiliteit KNV Connected Mobility
De transitie naar een groenere, efficiënter en meer vraaggestuurde mobiliteitsstructuur is in volle gang. Die transitie is hard nodig om als mobiliteitssector door te kunnen groeien en onze maatschappelijke ambities te realiseren. Daarvoor wordt KNV Connected Mobility opgestart.
23/04/24
Moskee Al Hijra  in Leiden sluit aan bij Grootste Museum
Op vrijdag 3 mei sluit de Al Hijra Moskee in Leiden zich aan en wordt hiermee de 23ste ‘museumzaal’.
22/04/24
Exclusief voor leden
Nieuwe waterattractie voor Bellewaerde
Het Vlaamse attractiepark Bellewaerde heeft een nieuwe waterattractie. Amazonia ligt in het hart van de nieuwe zone ‘Mundo Amazonia waar in totaal 21 miljoen euro is geïnvesteerd.