03-09-2017 t/m 09-09-2017: Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco

Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco
Bron: Shutterstock
De reisbranche is aan veranderingen onderhevig. De snelle technologische ontwikkelingen, het veranderend consumentengedrag en nieuwe businessmodellen hebben het spel in de reisbranche veranderd. Disruptie is sterker en het komt uit alle richtingen. Om innovatie in de reisbranche aan te moedigen, organiseert de ANVR speciaal voor Ďondernemers in reizení de Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco van 3 tot 9 september 2017.


Inspiratiereis
Op deze inspiratiereis bezoeken de deelnemers vooruitstrevende bedrijven in San Francisco en Silicon Valley. Daar krijgen de deelnemers onder andere nieuwe inzichten op het gebied van klantgerichte strategieŽn en radicale innovatie. De laatste digitale trends en de organisatieculturen van succesvolle pioniers komen aan bod. Het programma, verzorgd door Nexxworks, wordt inhoudelijk afgestemd op de reisbranche en is erop gericht om ondernemers te inspireren toekomstgericht te handelen.


Impact creŽren

Met het exclusieve programma, gericht op de reisbranche, wil Travel Tomorrow zoveel mogelijk impact op de innovatie-mindset van de deelnemers creŽren. Er zijn contacten met Uber, Twitter, YouTube, Chariot en vele andere bedrijven van startups en incubators tot corporates, top universiteiten enintermediaire organisaties. Het levert de ondernemers uit de reisbranche nieuwe inzichten en ideeŽn op het gebied van uitgesproken klantgerichte strategieŽn, leiderschap, disruptieve businessmodellen en innovaties van bedrijven die bestaande markten volledig heruitgevonden hebben. De ondernemers ontdekken nieuwe ontwikkelkansen om hun eigen bedrijven succesvol voor de toekomst te maken. Tenslotte bouwen ze tijdens de reis aan een innovatief en ondernemend reisnetwerk.


Iedereen in de reisbranche
De ANVR helpt haar leden en business partners enerzijds actief door dagelijks te bouwen aan Trust in Travel, maar zet zich ook in voor een toekomstbestendige reisbranche voor alle partijen in de reisbranche, of ze nu lid van de ANVR zijn of niet. Daarvoor is het programma Travel Tomorrow opgezet. Het continu scannen van de markt en beoordelen wat er van invloed kan zijn op een bedrijf, is van groot belang. Dat kunnen technische ontwikkelingen, trends, het veranderen van het gedrag van klanten of ontwikkelingen in de industrie zijn. In dat kader organiseert Travel Tomorrow de ene keer een project, schrijft een rapport, publiceert een onderzoek of levert inhoud voor het onderwijs. In september dus een inspiratiereis naar San Francisco, waar alle partijen in de reisbranche, leden en niet leden van de ANVR zich voor kunnen aanmelden.


Aanmelden

Meer informatie over de Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco is te vinden op https://www.anvr.nl/presentaties/inspiratiereis.aspx en aanmelden kan via: traveltomorrow@anvr.nlMeer informatie op: https://www.anvr.nl/presentaties/inspiratiereis.aspx||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/09/17
Exclusief voor leden
KLM werkt samen met groot boekingsplatform voor activiteiten
Ergens naartoe vliegen is mooi maar je gaat niet voor dat vliegtuig maar wat je kunt doen in de be...
20/09/17
Laatste grote stations NS achter gesloten poortjes
Voor de bezoeker van Amsterdam, Den Haag en Utrecht gaat er wat veranderen. Op de centrale NS stat...
20/09/17
Zelf je reis samenstellen met SnapTrip
Reisbureauketen TravelXL heeft SnapTrip laten ontwikkelen. Dit is een tool waarmee klanten zelf reiz...
18/09/17
Steeds meer passagiers met budgetairlines
Budgetluchtvaartmaatschappijen vervoeren steeds meer passagiers vanaf Nederlandse vliegvelden. Zoín...
13/09/17
DDoS aanval bij 9292
9292 openbaar vervoer advies heeft opnieuw te kampen met DDoS aanvallen. Terwijl de eerste najaarss...
13/09/17
Lelystad Airport: Oplossing voor Veluwe, doek valt voor paracentrum Teuge
Het ministerie van Infrastructuur en Milieu past de voorgenomen vliegroutes voor Lelystad Airport a...
11/09/17
Airberlin stopt vluchten naar CuraÁao
De failliete luchtvaartmaatschappij airberlin die nog in de lucht is door diverse overgangskrediete...
11/09/17
Exclusief voor leden
Vakantievluchten stuwen Brussels Airport naar record augustus
Brussels Airport heeft in augustus bijna 2,5 miljoen passagiers ontvangen, een stijging van 7,6% in...
Partners
NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk